ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
Elwis pisze:
MDMA jest pewniejsze
jak dla kogo bo dla mnie nie :cheesy:
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Akurat zakładam, że mózg tego kolesia działa w normie :D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 193 / 2 / 0
akurat tak się składa że każdy psychiatra Ci to powie że jak ktoś bierze narkotyki to nie jest taka osoba normalna , a jak nie jest normalna to wychodzi na to ze mózg takiej osoby nie działa w normie.. hehehe...:)
  • 2497 / 49 / 0
alkohol jest narkotykiem, kofeina tez, nikotyna tez, a ich stosowanie w naszym społeczeństwie uważane jest za normalne, tak wiec logicznie myśląc stosowanie narkotyków jest uważane za normalne :-P
Poza tym to ja określam normy ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 124 / 8
Kiepska logika. To jest tak samo normalne jak picie alkoholu, co nie znaczy że picie alkoholu jest normalne. Dla mnie nie jest i nie mam pojęcia, dlaczego ludzkość w tak lekkomyślny sposób rozgranicza legalność substancji i podejście do ich używania. alkohol tak, Calea zacatechichi nie.
  • 2497 / 49 / 0
Nie pisze, ze picie alkoholu jest normalne, tylko ze stosowanie np. kofeiny(alkoholu tez w zasadzie) uważane jest za normalne. To twoja logika jest kiepska, moja jest calkiem spoko ;p

mam odmienną opinię; koniec offtopu
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 1 / 0
Krotka, nomen omen, piłka z mojej strony:
czy kilka godzin po kryształach można grać w nogę bez obaw o własne zdrowie?
  • 3129 / 26 / 0
Można, tylko zadbaj o uzupełnienie płynów, witamin i soli mineralnych.
High, how are you?
  • 259 / 1 / 0
Tylko że w stanie wyprania serotoninowego nie będzie Ci się raczej chciało moim zdaniem.
  • 15 / 1 / 0
Przeżyłem, ale faktycznie w połowie meczu przestało mi się podobać i zupełnie odebrało ochotę do gry.
Z tym że co się namacałem trawki i siatki przed meczem to moje :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.