ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
Elwis pisze:
MDMA jest pewniejsze
jak dla kogo bo dla mnie nie :cheesy:
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Akurat zakładam, że mózg tego kolesia działa w normie :D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 193 / 2 / 0
akurat tak się składa że każdy psychiatra Ci to powie że jak ktoś bierze narkotyki to nie jest taka osoba normalna , a jak nie jest normalna to wychodzi na to ze mózg takiej osoby nie działa w normie.. hehehe...:)
  • 2497 / 49 / 0
alkohol jest narkotykiem, kofeina tez, nikotyna tez, a ich stosowanie w naszym społeczeństwie uważane jest za normalne, tak wiec logicznie myśląc stosowanie narkotyków jest uważane za normalne :-P
Poza tym to ja określam normy ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 124 / 8
Kiepska logika. To jest tak samo normalne jak picie alkoholu, co nie znaczy że picie alkoholu jest normalne. Dla mnie nie jest i nie mam pojęcia, dlaczego ludzkość w tak lekkomyślny sposób rozgranicza legalność substancji i podejście do ich używania. alkohol tak, Calea zacatechichi nie.
  • 2497 / 49 / 0
Nie pisze, ze picie alkoholu jest normalne, tylko ze stosowanie np. kofeiny(alkoholu tez w zasadzie) uważane jest za normalne. To twoja logika jest kiepska, moja jest calkiem spoko ;p

mam odmienną opinię; koniec offtopu
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 1 / 0
Krotka, nomen omen, piłka z mojej strony:
czy kilka godzin po kryształach można grać w nogę bez obaw o własne zdrowie?
  • 3129 / 26 / 0
Można, tylko zadbaj o uzupełnienie płynów, witamin i soli mineralnych.
High, how are you?
  • 259 / 1 / 0
Tylko że w stanie wyprania serotoninowego nie będzie Ci się raczej chciało moim zdaniem.
  • 15 / 1 / 0
Przeżyłem, ale faktycznie w połowie meczu przestało mi się podobać i zupełnie odebrało ochotę do gry.
Z tym że co się namacałem trawki i siatki przed meczem to moje :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.