16 lipca 2022Atropolamine pisze: @VERBALHOLOGRAM
No zgadza się.Koty,czy ogólnie zwierzęta nie mają myśli,więc są w ciągłym stanie pewnego rodzaju medytacji,podobnie jak małe dzieci.Przez to są w silniejszym kontakcie z rzeczywistością.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Ssaki to nie jakieś ameby czy bakterie co by nie myślały.
Ciekawi mnie czy kiedyś zwierzęta inne niż homo sapiens mogą przejść ewokucje do momentu zyskania samo świadomości.To jednak bardziej wątek na knajpe filozoficzną.Chociaz może memy ze człowieka przez zjedzenie grzybków zyskał świadomość mają jakieś odzwierciedlenie w tym temacie.
Ciekawi mnie czy kiedyś zwierzęta inne niż homo sapiens mogą przejść ewokucje do momentu zyskania samo świadomości.
Psy, słonie, niektóre tylko małpy.
29 stycznia 2024Atropolamine pisze: No chociażby dlatego,że nie znają żadnego językaŻeby wykonywać czynności nie trzeba myśleć.
Ale to moja interpretacja..
Jazda w chuj bo wjebalo mi sie, że mam taki demoniczny głos i to może być jakiś cerber wysłannik z piekła (może ktoś skojarzyć z kreskówką Mr. Pickles), co w połączeniu z wizualami sprawiło, że zacząłem do niego gadać w stylu pokłoń się swojemu prawdziwemu władcy niebawem przejmiemy kontrole nad światem itp. Najbardziej niesamowite były jego oczy, jakby płonęły w nich czarne płomienie.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
30 stycznia 2024SerioSergio pisze: Może mają jakieś miau miau miau i to jakoś interpretują...
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.