27 maja 2019ZieloonyWidmo pisze: 6 miesięcy.To i tak dla mnie dużo.
Może w tym roku ten rekord pobiję.
*nie licząc herbaty, yerby, kawy, 5htp, i jakichśtam suplementów.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Essentiale Forte 300mg przez te siedem miesięcy łykałem codziennie + dieta
Po tym okresie zrobili mi USG jamy brzusznej i wszystko wyszło ok.
Próby wątrobowe były również w porządku.
w 2016 ok. półtora dnia
w 2020 mój rekord wynosi całe 4 dni, dla niektórych to NIC, a dla mnie nieskończona wieczność
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
polowe zycia spedzilam na dzieleniu kresek i wycieczkach do monopolowego.
no a na dobitke doszlo benzo.
teraz potrzebuje jeszcze raz przezyc tyle samo na trzezwo, by moc powiedziec co to trzezwosc
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.