Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1223 / 487 / 0
twój mózg ma ciebie już dość
  • 3244 / 553 / 0
Ogólnie to chuj Ci w dupie to tak wstępnie a po za tym przy użyciu 4cmc p.o nie było żadnego ciśnienia nawet niedosytu nie miałem tylko osłabienie satysfakcja osiągnięta więc efekty są korzystniejsze niż dawniej. Nie wiem dlaczego tym 3cmc nie można się kulturalnie naćpać bez napierdalania ciągów nawet po takim czasie ale chuj. Kolejnych testów już być może nigdy nie będzie dziękuję dobranoc.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1223 / 487 / 0
22 czerwca 2020pomasujplecki pisze:
Ogólnie to chuj Ci w dupie to tak wstępnie a po za tym przy użyciu 4cmc p.o nie było żadnego ciśnienia nawet niedosytu nie miałem tylko osłabienie satysfakcja osiągnięta więc efekty są korzystniejsze niż dawniej. Nie wiem dlaczego tym 3cmc nie można się kulturalnie naćpać bez napierdalania ciągów nawet po takim czasie ale chuj. Kolejnych testów już być może nigdy nie będzie dziękuję dobranoc.
też cie pozdrawiam wszystkiego dobrego,dobranoc.
ODPOWIEDZ
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.