Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1223 / 487 / 0
twój mózg ma ciebie już dość
  • 3244 / 553 / 0
Ogólnie to chuj Ci w dupie to tak wstępnie a po za tym przy użyciu 4cmc p.o nie było żadnego ciśnienia nawet niedosytu nie miałem tylko osłabienie satysfakcja osiągnięta więc efekty są korzystniejsze niż dawniej. Nie wiem dlaczego tym 3cmc nie można się kulturalnie naćpać bez napierdalania ciągów nawet po takim czasie ale chuj. Kolejnych testów już być może nigdy nie będzie dziękuję dobranoc.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1223 / 487 / 0
22 czerwca 2020pomasujplecki pisze:
Ogólnie to chuj Ci w dupie to tak wstępnie a po za tym przy użyciu 4cmc p.o nie było żadnego ciśnienia nawet niedosytu nie miałem tylko osłabienie satysfakcja osiągnięta więc efekty są korzystniejsze niż dawniej. Nie wiem dlaczego tym 3cmc nie można się kulturalnie naćpać bez napierdalania ciągów nawet po takim czasie ale chuj. Kolejnych testów już być może nigdy nie będzie dziękuję dobranoc.
też cie pozdrawiam wszystkiego dobrego,dobranoc.
ODPOWIEDZ
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.