Dział poświęcony dyskusjom nt. wezwań, które osoba otrzymała w związku z postępowaniem toczącym się wobec stron trzecich.
ODPOWIEDZ
  • 466 / 10 / 0
hehe tez dostalem wezwanie pewnie tak jak u was o b3 chodzi... I co ktos juz byl na tym??
  • 429 / 36 / 1
Jednak widać że wpłata na poczcie, albo BTC + paczkomat rulezz. Nie trzeba później latać po komendach...
  • 2874 / 298 / 0
A ja mam pytanie czy mają tylko wasze numery kont i po tym dochodzą do was czy mają więcej danych? Numery telefonów na które zamawialiście na paczkomaty, maile itp.
?

a apropos tego że niby handlował nielegalnym 4fa pozwolę sobie zacytować post kolegi kolegi z listopada:
Z resztą ten nowy sort żółtawy co lata 2-fma nie pasuję mi do starego biało-pudrowatego sortu z czasów przeddelegalizacyjnych.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 109 / 3 / 0
Byłem dzisiaj, chodziło o dwie osoby (kobieta ma na imię Aleksandra chyba, mężczyzna nie pamiętam) i przelew na niewielką kwotę na kartę podarunkową (koniec nr rachunku 4129). Pytania były idiotyczne, najpierw za co zapłaciłem, później czy po substancjach odurzających źle się czułem i czy wylądowałem w szpitalu. Jest szansa, że wbiją im się na maila? Mam nadzieję, że czyścili skrzynkę na bieżąco. Chodziło im o okres wrzesień-grudzień 2015. Pytali się też, czy używałem swojego (podanego w czasie przesłuchania) nr tel w tym okresie.
  • 551 / 54 / 0
kurwa jeszcze swoj osobisty tel podawac, smierdzi mi tu jakims podstepem
  • 308 / 17 / 0
Nie beda Cie przeciez podsluchiwac 24 na dobe. Ale najlepiej nie podawan. Nie pamietasz nuneru lub wolisz korespondencje pocztowa. Wiadomo ze smierdzi to tym ze walczysz o prywatnosc (czyt. pewnie masz cos do ukrycia( ale na tym polega ta gra pozorow, ze nie mowisz tego wprost
  • 359 / 10 / 0
blau77 pisze:
Pawel_31 pisze:
blau77 pisze:
Kurwa tylko raz zamawialem i akurat w tym okresie wrzesien-grudzien, czy maja ten nr konta, ktory zaczyna sie 791140 ?
Tak w sierpniu były 2 inne nr kolnt

pawel zamawiales na to konto i dostales wezwanie czy na inne>??
Zamawiałem na to konto w lipcu i też dostałem wezwanie. Więc nie jest to tylko kwestia od wrzesien-grudzien .

Skoro pytają o nr tel to jest możliwe, że wjebali sie na maila b3 i mają nry podawane do wysyłki sraczkomatem ale to tylko gdybanie.
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 126 / / 0
Odczynniki.........net-byliscie klientami ich to radze uwazac bo mialem wjazd na chate,przeszukanie o 7-ej rano i wycieczke na komende w roli swiadka,na ktorej mnie trzymano ze 2h i wałkowano temat od A do Z.Dostalem 3 papiery jakies od nich to poswiadczajace-min.postanowienie o przeszukaniu i ewewntualnym zadaniu rzeczy
  • 551 / 54 / 0
Dream_Walker pisze:
blau77 pisze:
Pawel_31 pisze:

Tak w sierpniu były 2 inne nr kolnt

pawel zamawiales na to konto i dostales wezwanie czy na inne>??
Zamawiałem na to konto w lipcu i też dostałem wezwanie. Więc nie jest to tylko kwestia od wrzesien-grudzien .

Skoro pytają o nr tel to jest możliwe, że wjebali sie na maila b3 i mają nry podawane do wysyłki sraczkomatem ale to tylko gdybanie.
poslalem ci emaila, czy napewno to chodzi o to samo konto, bo nie chce mi sie wierzyc, ze w lipcu a potem we wrzesniu bylo to samo konto
  • 62 / / 0
na 100% te przeszukania i wezwania do przesłuchania przez B3 ? Zamawiałem od niego parę razy od sierpnia do listopada i na razie cisza... . No i płaciłem na inne konto niż to co podawał ktoś w temacie . Duża szansa że psy wpadną chate ?
BTW. 4-fma i 2-fma nie wychodzi w testach czasem jako meta ?
Uwaga! Użytkownik cardimon2011 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...