Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 96 / 3 / 0
Ktoś wie, gdzie dostanę w Olsztynie Tussi?
  • 164 / 21 / 0
Syrop acodin ma teraz 150mg. Zastanawiam sie czy sanofiaventis dostalo bagiete i zakaz sprzedazy Acodinu po 30 od jakiegostam stowarzyszenia farmaceutow czy sa pazernymi chujkami. Jak ktos chce razem zamowic hbr DXM do trojmiasta to prosze priv.
Stay beautiful księżniczko!
dbamy o zęby!
makijaż na kaca/zjazd!
  • 438 / 14 / 0
No ale to chyba junior? 300 są normalnie jeszcze w sklepach. Być może faktycznie też je wycofują i będą tylko 150...
  • 3215 / 417 / 0
cały czas są syropy po 300mg\
nie pierdol mangowy avatarze
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1824 / 104 / 20
Istnieć istnieją, ale mi naprzykład lisie powiedzial farmaceuta że nie ma ich w ogóle w hurtowniach
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 3215 / 417 / 0
nie napisałem, że nie istnieją - nawet nie wnikam czy poza juniorami jest cos co ma 150
pisałem tylko ze 300 są i mają się dobrze
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1824 / 104 / 20
U mnie ich nie ma, są praktycznie niedostępne, pytałem w kilku aptekach przy okazji poszukiwania tussidexu aż w końcu wlasnie uslyszalem od aptekarza że nie ma ich w hurtowniach.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 3959 / 148 / 0
tez w mojej aptece mowili cos takiego ale juz w innej jakies 3tyg temu zamowili mi 2 syropy z hurtowni.
niedojebanie genetyczne
  • 10 / 1 / 0
Co się dzieje z tym światem ja się pytam ? >.< Gdzie te cudowne czasy, kiedy paczka 30 tabletek Aco kosztowała 4,50 a pani farmaceutka z uśmiechem pytała czy aby na pewno tylko jedną .... Zastanawiałam się nad tym DXM z Chin ale troszkę się tego obawiam zwłaszcza że zamawianie małych ilości raczej się nie opłaca a nie chcę wywalić kupy kasy na coś czego moje oczy mogą nigdy nie ujrzeć, tzn słyszałam że ktoś podobno zamawiał i było okej ale niestety nie mogę sobie finansowo pozwolić na wyrzucenie kasy w błoto gdyby coś poszło nie tak jak trzeba.
Chociaż krowie dasz kakao, nie wydoisz czekolady. ;-)
Stanisław Jerzy Lec
  • 778 / 179 / 0
Nie dosc ze z 4,50zl kilka lat temu podrozalo do 10-12zl za 30 tabletek, to teraz jeszcze za 10 tabletek zaplacisz 10-12 zl, porobilo sie i to niezle.. a takie zyski z tego mieli :P Na szczescie u mnie jest jedna apteka w ktorej jest tussidex za 7,90, nie lubie go ale wole miec to niz nic :D
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
ODPOWIEDZ
Newsy
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.