Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 447 / 45 / 1
A mi ostatnio podeszlo Jaworowe. 7,2 Amper, 2,30.zł w sieciach sklepów ABC
jaworowe2
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 3466 / 733 / 9
Jasne, że pełne. Zawsze. Pyszne piwo z matową, szorstka puchą w komiksowym design'nie wprowadza nas w komiksowy stan za jedynie 1,70 pln. Polecam! :-)
IMG_20170223_121528.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1107 / 52 / 0
Polecam spróbować:

http://www.browarczarnykot.pl/produkty/

Całkiem ciekawe i oryginalne smaki. Szczególnie porter z pomarańczą i goździkami (9%).
Chuj na kaczych łapach
  • 5834 / 1208 / 43
"FASBERG"
Z biedry, 1,79pln.
MOC - 5,7%
Dwa browary i 2mg klona, nawet mi we łbie szumi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3466 / 733 / 9
23 lutego 2017Syberek pisze:
Polecam spróbować:

http://www.browarczarnykot.pl/produkty/

Całkiem ciekawe i oryginalne smaki. Szczególnie porter z pomarańczą i goździkami (9%).
To prawie tak jak różne odcienie metkata. ;]
  • 10 / / 0
Relacja live świeżo po 1 lyku zimnego sterna extra strong - 9,2% mocy.
Spoko opcja jak ktoś chce się ekonomicznie napić bo dwa takie piwa i jest spoko.
Smakoszom radze omijać szerokim łukiem bo smak oceniam na 2/10 mocno chłodne jakoś przechodzi.
Uwaga! Użytkownik spliteater jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3466 / 733 / 9
Sam sobie sternem, żeglarzem, okrętem. %-D
  • 10 / / 0
Spaiłem dzisiaj 2 sterny strong 7.2%.
Chciałbym powiedzieć, ze lepsze w smaku od extra strong ale nie mogę; /
Odkapslowalem kuflowe a mam jeszcze jedno. Pije tylko na podstawę pod palenie, także ten, piwa penerskie się sprawdzają; )
Uwaga! Użytkownik spliteater jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / 4 / 0
napiszę posta ogólnie o MOCNYCH piwach, jakie ostatnio sprawdzałem zakładając, że w wątku smakosza opisujemy same x > koncernówki

1. perła czarna mocna- na piedestale, mój nr 1 wśród mocnych piw cena 3,19 zł we Freshu, moc 7,6 %
2. romper trong- cena ok. 1,80 zł - klasyczny pener, moc: 6,2 %, smakuje żulem typowe tanie piwo, chociaż na moje i tak sporo lepsze od takiego sterna....
3. stern (strong / extra strong)- nie pamiętam mocy i ceny, pamiętam że czułem się jakbym pił rzygi bezdomnego, nie polecam
4. żywiec porter - na granicy z wątkiem smakosza gdyz dość drogie (4,99 zł), mi całkiem podeszło- moc 9,5% (petarda) w smaku może być, ogólnie jak ktoś jest przy kasie to polecam
Uwaga! Użytkownik weedkend jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12681 / 2455 / 0
Perła mocna (piłek kilka razy) faktycznie jest całkiem całkiem. Chyba sobie jutro kupię z sentymentu... Z tego co pamiętam, to jeszcze okocim mocne (teraz dubeltowe) też było OK.

Jeżeli ktoś szuka piw jak najtańszych, a przy okazji niekoniecznie musi być to stron lager, to polecam odwiedzić od czasu do czasu Auchan. Często widuję tam dobre piwa, którym kończy się data przydatności. Przeceniają czasem i 3 x. Jeżeli nie jest to pszeniczne / witbier, to można brać bez strachu, że się zepsuło.
ODPOWIEDZ
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.