Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 447 / 45 / 1
A mi ostatnio podeszlo Jaworowe. 7,2 Amper, 2,30.zł w sieciach sklepów ABC
jaworowe2
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 3497 / 742 / 9
Jasne, że pełne. Zawsze. Pyszne piwo z matową, szorstka puchą w komiksowym design'nie wprowadza nas w komiksowy stan za jedynie 1,70 pln. Polecam! :-)
IMG_20170223_121528.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 52 / 0
Polecam spróbować:

http://www.browarczarnykot.pl/produkty/

Całkiem ciekawe i oryginalne smaki. Szczególnie porter z pomarańczą i goździkami (9%).
Chuj na kaczych łapach
  • 5985 / 1237 / 43
"FASBERG"
Z biedry, 1,79pln.
MOC - 5,7%
Dwa browary i 2mg klona, nawet mi we łbie szumi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3497 / 742 / 9
23 lutego 2017Syberek pisze:
Polecam spróbować:

http://www.browarczarnykot.pl/produkty/

Całkiem ciekawe i oryginalne smaki. Szczególnie porter z pomarańczą i goździkami (9%).
To prawie tak jak różne odcienie metkata. ;]
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Relacja live świeżo po 1 lyku zimnego sterna extra strong - 9,2% mocy.
Spoko opcja jak ktoś chce się ekonomicznie napić bo dwa takie piwa i jest spoko.
Smakoszom radze omijać szerokim łukiem bo smak oceniam na 2/10 mocno chłodne jakoś przechodzi.
Uwaga! Użytkownik spliteater jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3497 / 742 / 9
Sam sobie sternem, żeglarzem, okrętem. %-D
  • 10 / / 0
Spaiłem dzisiaj 2 sterny strong 7.2%.
Chciałbym powiedzieć, ze lepsze w smaku od extra strong ale nie mogę; /
Odkapslowalem kuflowe a mam jeszcze jedno. Pije tylko na podstawę pod palenie, także ten, piwa penerskie się sprawdzają; )
Uwaga! Użytkownik spliteater jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / 4 / 0
napiszę posta ogólnie o MOCNYCH piwach, jakie ostatnio sprawdzałem zakładając, że w wątku smakosza opisujemy same x > koncernówki

1. perła czarna mocna- na piedestale, mój nr 1 wśród mocnych piw cena 3,19 zł we Freshu, moc 7,6 %
2. romper trong- cena ok. 1,80 zł - klasyczny pener, moc: 6,2 %, smakuje żulem typowe tanie piwo, chociaż na moje i tak sporo lepsze od takiego sterna....
3. stern (strong / extra strong)- nie pamiętam mocy i ceny, pamiętam że czułem się jakbym pił rzygi bezdomnego, nie polecam
4. żywiec porter - na granicy z wątkiem smakosza gdyz dość drogie (4,99 zł), mi całkiem podeszło- moc 9,5% (petarda) w smaku może być, ogólnie jak ktoś jest przy kasie to polecam
Uwaga! Użytkownik weedkend jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12809 / 2490 / 0
Perła mocna (piłek kilka razy) faktycznie jest całkiem całkiem. Chyba sobie jutro kupię z sentymentu... Z tego co pamiętam, to jeszcze okocim mocne (teraz dubeltowe) też było OK.

Jeżeli ktoś szuka piw jak najtańszych, a przy okazji niekoniecznie musi być to stron lager, to polecam odwiedzić od czasu do czasu Auchan. Często widuję tam dobre piwa, którym kończy się data przydatności. Przeceniają czasem i 3 x. Jeżeli nie jest to pszeniczne / witbier, to można brać bez strachu, że się zepsuło.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.