Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 129 / 34 / 0
Osoba która nigdy nie miała styczności z alfą, dwa razy z heniem ale nie podpadł do gustu przez uboki, ma ładować po ile ? 10mg ? Ogólnie mój mózg kreuje z tej substancji super euforycznego wypierdalacza przy którym hexen szoruję pięty nie pumeksem a gąbką, zawodu chyba nie mam co się spodziewać gdy śluzówa zostanie przeżarta ? %-D
  • 5105 / 884 / 0
Mozna sie po tym pokazac ludziom?? skoro mowicie ze nor nie wypierdala a sama dope to chyba da, nie bedzie tej nerwowosci, oni wiedza i ze kazdemu sie chce zajebac za krzywe spojrzenie ? oczy mniemam ze tez w miare w porzadku oprocz wytrzeszczu? :P
chodzi mi o maly stymulant do roboty fizycznej w krytycznych przypadkach np. niewyspanie po baletach
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1009 / 42 / 0
Jakieś takie to nijakie. 40mg w dwóch porcjach.
Nie ma wjazdu. Powoli się rozkręca. Nos cierpi strasznie. Ani się po tym nie chce gadać ani nic. Głodny się robie. Schiz nie ma żadnych. Nie wiem co o tym myśleć.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 1817 / 107 / 0
Naprawdę? zdołowałeś mnie, pewnie masz lipny sort, koledzy wyżej się zachwycali a ty pierdolisz że jest do dupy ;) No nic czekamy na więcej opinii, miejmy nadzieje że pozytywnych. Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Wiązałem spore nadzieje z tą substancją, że może w końcu jakiś godny następca a-pvp się pojawił, a ty tu taką niepochlebną opinią walnąłeś. :-/
  • 1009 / 42 / 0
Nie mowie, że jest złe. Nie czuć zadnego spierdolenia jak np po hexenie, ale alfa to to nie jest. Nie ma tego nakręcenia. Powiedziałbym nawet, że czuje jakiś taki wewnętrzny niepokój nie wiem czym spowodowany. Trzeba sprawdzić jeszcze większe dawki.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 18 / 1 / 0
spalam to ale dojebales to tak jakby na oczach sunnitow spalic koran
z drugiej strony sam nie wiem co o tym myslec bo wiem ze jak pojawi sie cos dobrego podobnego do alfy to zara bedzie o tym glosno i to poleci
pod nielegal a razem z tym reszta pentla jak fhuj
ale czl;owiek troche sie moze i pocieszy zapasy zrobi
raport raport skladac raport czy podsluchow w butow nie ma hrhrhrrhrhh
  • 1817 / 107 / 0
Kurde proszę niech ktoś kompetentny napisze czy to jest to co ma być czy znowu wielka ściema? Nie mogę żyć w tej nie pewności ;) HIT czy KIT oto jest pytanie ? :D
  • 129 / 34 / 0
Pierw poszło z 20mg sniff, identyko jak u palacza lipa, 30min później taka sama ilość troszkę lepiej ale nadal chujowo. Zawiedziony nasypałem z 1h od pierwszego 5-10mg na wapo i tu wjechało idealnie, trochę za mocno bo sporo nosem weszło. Trzy kolejne dopalenia po ok. 10mg+ były równie zajebiste. Wniosek ? Bez płuca do niczego się nie nadaję, gdy po drugim pociągnięciu chciałem to wyjebać do kibla tak teraz nie mogę się doczekać weekendu :-D

Kim chujem to pierw jebie octem a w nosie chlorem jak w basenie ? %-D Kinola przeżera równo, ale 10mg kinol i 10mg wapo powinno dać najlepszy efekt ale to stwierdzę w piątek.
Fizycznie lekkie, nie wiem jak z zaśnięciem po solo, ale uraczyłem się 1mg eti, brak zejścia i uspokojona chętka na dopalenie, która jest silna. Raczej ze snem nie będzie większego problemu brak rozdygotania adrenalinowego, ale jaka tam stymulka jeszcze siedzi.

Co tu dopisać, peak 20min po 40min trza już dopalać

Potencjał zajebisty już nie mogę się doczekać tych paru przepalonych godzinek, wtedy będę mógł te nową alfine w pełni zarekomendować :diabolic:
  • 268 / 9 / 3
jest nieogar ? chociaż troche podobny do pvp?
  • 448 / 14 / 0
Tak, tu jeden z doświadczonych w alfie, że tak to ujmę. Problem jedynie taki, że nieogar dotyczy tylko głowy. Znacznie więcej dopaminy lub ujmując to inaczej, mniej działania noradrenalinowego. Bardzo silne poczucie "oni wiedzą", więc trzeba benzo mieć na stanie i jest efekt optymalny. Co do wapo, nie da się narzekać. Powiedziałbym, że na swój sposób przebija to alfę, bo nieogar w głowie do ogarnięcia. Od pojawienia się tego, nie tykam hexenu, co mnie cieszy, bo to strasznie siadało na wszystkim, a tu uboków niemal brak, przy benzo oczywiście. Przy zachowaniu spojrzenia bardziej obiektywnego to takie coś między pvp a php. Gdyby było za czasów alfy to miało by na pewno i tak grono amatorów także bez żadnej ściemy, można brać bez obaw :)
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...