Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Co do plastrów próbowałem macerować w spirytusie potem zatężyć i nakropić na małe ilości cukru i spożyć donosowo. Z miernym skutkiem. Możliwe że dużo roztworu odparowało i zostało na szkiełku i możliwe że to było powodem słabego działania.
Co do zatezenia takiego roztworu i stosowaniu podjęzykowo myślę że ma to spore szanse na sukces pod warunkiem że będziemy mieli np 2mg w 0,1ml spirytu.
  • 15 / 2 / 0
05 lipca 2020NicNieBralem2000 pisze:
Pomyliłem się tak chodziło mi dokładnie o te tabletkę. To by wychodziło 2x4mg..
No tutaj też coś zmyślasz,bo nie ma Bunorfinu 4mg :D
Są tylko tabsy po 2mg i 8mg
Pewnie byś napisał a to chodziło Ci że 4x2mg :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.