Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Co do plastrów próbowałem macerować w spirytusie potem zatężyć i nakropić na małe ilości cukru i spożyć donosowo. Z miernym skutkiem. Możliwe że dużo roztworu odparowało i zostało na szkiełku i możliwe że to było powodem słabego działania.
Co do zatezenia takiego roztworu i stosowaniu podjęzykowo myślę że ma to spore szanse na sukces pod warunkiem że będziemy mieli np 2mg w 0,1ml spirytu.
  • 15 / 2 / 0
05 lipca 2020NicNieBralem2000 pisze:
Pomyliłem się tak chodziło mi dokładnie o te tabletkę. To by wychodziło 2x4mg..
No tutaj też coś zmyślasz,bo nie ma Bunorfinu 4mg :D
Są tylko tabsy po 2mg i 8mg
Pewnie byś napisał a to chodziło Ci że 4x2mg :)
  • 3 / / 0
Ktoś próbował Prefibin 8mg do nosa? Mam takie wrażenie, że to nie działa. Z Bunorfinem takich problemów nie mialem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.