Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 569 / 19 / 0
No kurwa wiem, ale nie wszyscy, chyba...:/
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2015 przez Sideswipe, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
Dlatego też nie każdy wie.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 569 / 19 / 0
Mógłby ktoś napisać, czy wie o przypadkach zgonu(użytkowników narkotyków(nie koniecznie forum))

Bo jak już jest taki temat, to może warto wspomnieć o innych

Tak profilaktycznie
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
Co najmniej kilkadziesiąt z tych zapamiętanych i pewnie setki lub tysiące włączając anonimów.

A po co Ci ta wiedza? Posiedzisz nieco na forum i będziesz odnotowywał zejścia śmiertelne ludzi z którymi obecnie piszesz lub czytasz ich posty. Zapewniam, tak czy inaczej to jest nieuniknione.

Jest też temat "poszukiwani".
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1957 / 230 / 0
pokolenie Ł.K. pisze:
Tu mają ładnie ogarnięty temat: http://www.bluelight.org/vb/forums/89-Bluelight-Shrine
Właśnie zastanawiałem się, czy na na blulajcie nie maja czegoś takiego, ale założyłem, że nie i że będziemy fajniejsi, ale wszystko chuj :(.

Na marginesie - Pokolenie, wysłałem wczoraj do Ciebie maila :>.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 165 / 5 / 0
Teraz już nawet żeby umrzeć internet pierw musi potwierdzić ;}
  • 569 / 19 / 0
Serotonin zmieniłeś nazwę, coś ty najlepszego narobił? Teraz trudno będzie do ciebie pisać :(

Norman a no widzisz do czego to doszło, że zamiast nekrologu jest forum

Światło jeżeli o to chodzi, że w tym temacie pisze się zmarłych użytkowników forum, to może warto wspomnieć o zmarłych "nie użytkowników"?
  • 122 / 8 / 9
To może zmarłe babcie też będziemy tutaj wspominać?
  • 165 / 5 / 0
No raczej! A co, nie wydało się babcinej kaski na choćby kwaski.?;lp To jak tak na bogato to wszystko, to moze z automatu znicz na avatar, he? ;D
  • 569 / 19 / 0
Zauważyliście ze odkąd jest ten temat, to nie pisze kiedy ktoś się ostatnio się zalogował...

Możliwe ze tylko ja tak mam, ale wątpię
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.