Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Kakihara pisze: Oxazepam - bez tolerki 20 mg swietnie kladla mnie do snu, z tym że wg mnie tylko do tego sie nadaje, oczywiscie nie majac tolerki
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
alpra - tolerka skacze szybciej niż młodzi chińczycy-samobójcy. Można sobie odpuścić po dojściu do 1mg.
diazepam - usypia mniej fajniej niż nerwosol. Innych właściwości nie zauważyłem.
clon - świetny przeciwlękowo, doskonały na rozmowę o prace, egzam ( w ilości 1mg )
Pozdrawiam wszystkich co biorą benzo w celach leczniczych.
estazolam - niefajne zamulenie, senność, nic ciekawego
temazepam - potężna senność, nogi z waty, lekka euforia, po jakiś dwóch godzinach szybkie otrzeźwienie
Więcej chyba nie chcę, bo nie polubiłem się z tymi związkami za bardzo, głównie dlatego, że zawsze mocno dziurawiły mi pamięć.
role(diazepam)..._kult....mega luz odprężenie...nauczyli mnie tego na detoksach od alko...
klon(wjebany jestem od 7 miechów)..zamiatacz porównywalny z rycerskim mieczem,w połączeniu z alko kultowy odjazd(niebezpieczny,konczy sie na bójce w policynej suce i mandatach)
alpra.....michael jackson to nawet napierdalał...(raj na ziemi ,po odstawce zombie)mówie o sobie bo jechałem na tym ok 2 mies...i wszedłem na clon.oczywiscie żeby odstawic...no i z deszczu pod rynne.albowiem jeZdem alkoholikiem.
nitra__łagodny dobry brat, aczkolwiek w połaczeniu z alko równie niebezpieczny jak clon...
esta-zasadiczo na sen nie opłaca sie wychodzic po tym na miasto bo można pod stolikiem wylądowac...
...to chyba na tyle chociaz testowałem wiecej....
rolki - odprężenie i spać!
oxazepam - spać!
klonik - tak! zajebista pewność siebie, zmniejszenie zamuły dnia codziennego i aktywizacja. duży minus za amnezję!
klorzepat - można pukać, ale trza dużo, ogólnie słabe benzo
Odstawienie - tylko lorazepam go przebija. Rozbicie, wkurwienie, doły, krzywe jazdy, krzywe myśli. Bardzo trudne do odstawienia po solidnym ciągu. U mnie wystarczy już kilka dni pod rząd, żeby rozjebać system.
diazepam - chill, miłe rozluźnienie mięśni, ale jak się jest niewyspanym to szybka senność; dobre przy braku tolery...
Odstawienie - oczywiście jak zawsze zależy od długości i "profilu" ciągu, ale imo odstawienie to formalność. W końcu długi czas półtrwania.
klonazepam - szaleństwo
Odstawienie - bolesne jak skurwysyn. Ale niektórzy - przypuszczam, że przy małych dawkach - mówią, że jest lajtowe przy dobrym planie.
klorazepat - bardzo słabe, wysoce prospołeczne. Tylko dla nowicjuszy.
Odstawienie - bezszelestne.
lorazepam - słabo pamiętam (dawno to było), ale raczej a'la klony. Mocne i długo działa. Widziałem po tym wodę spływającą po ścianie, wymazałem w domu ścianę gównem na fazie (prykłem, poszedł kleks, upewniłem się, że poszedł, a potem nie wiedziałem w co wytrzeć rękę
Odstawienie - koszmar.
tetrazepam - aaa różnie, różnie. Czasem tylko rozluźnienie mięśni (najbardziej benzo na to działające), a czasem nawet prospołecznie i chillowo.
Odstawienie - nie brałem w ciągach. Zero problemów po jednorazowym zażyciu.
temazepam - bardziej nasenne, niż przeciwlękowe, mimo wszystko było przyjemnie. Muli, muli.
Odstawienie - nie brałem w ciągach. Zero problemów po jednorazowym zażyciu.
alpra jeszcze jako tako, ale zamuła
Bromazepam niby light, ale też zamuła
jeszcze został do przetestowania baclofen i rzucam w pi.du wszystkie depresanty i benzodiazepiny
świetnie sprawdzxała się selegilina, ale niestety zapas się skończył
ogólnie odrzucam i benzo i stymulanty (zostaje sele i byc może baclofen), ewentualnie jakieś środki dopaminowe typu pirbedil
estazolam - w połączeniu z dużą dawką kofeiny działa świetnie. euforia, pewność siebie i wyjebane na wszystko.
oksazepam - muszę tego zeżreć dużo, by działało. Lekka euforia i rozluźnienie. idealne na wieczór po wkurwiającym dniu.
więcej benzo nie brałem, niestety (a może stety ^^)
drugi alprazolam za miły chilaut
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.