Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1611 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
Kakihara pisze:
Oxazepam - bez tolerki 20 mg swietnie kladla mnie do snu, z tym że wg mnie tylko do tego sie nadaje, oczywiscie nie majac tolerki
zgadzam się, z tym, że mnie już 6-7 mg robiło całkiem ładnie (0 tolerki na wszystkie benzo). Ot tak pisze, żeby sobie dzieci nie brały od razu 20mg ;-)
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 144 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Big Left »
cloranxen - idealny , w ogólne nie klepie, można jeść jak cukierki pudrowe. I nie jestem tu ironiczyny.

alpra - tolerka skacze szybciej niż młodzi chińczycy-samobójcy. Można sobie odpuścić po dojściu do 1mg.

diazepam - usypia mniej fajniej niż nerwosol. Innych właściwości nie zauważyłem.

clon - świetny przeciwlękowo, doskonały na rozmowę o prace, egzam ( w ilości 1mg )

Pozdrawiam wszystkich co biorą benzo w celach leczniczych.
Whats your name? what have you had? reach for the lasers. safe as ...
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dodecachoron »
bromazepam - miłe uczucie w ciele, chęć do rozmowy, lekka senność, ogólnie zjadłbym to jeszcze
estazolam - niefajne zamulenie, senność, nic ciekawego
temazepam - potężna senność, nogi z waty, lekka euforia, po jakiś dwóch godzinach szybkie otrzeźwienie

Więcej chyba nie chcę, bo nie polubiłem się z tymi związkami za bardzo, głównie dlatego, że zawsze mocno dziurawiły mi pamięć.
  • 413 / 4 / 0
brom...-dreszcze i objawy grypopodobne,niezbyt duże skutki nagłego odstawienia
role(diazepam)..._kult....mega luz odprężenie...nauczyli mnie tego na detoksach od alko...
klon(wjebany jestem od 7 miechów)..zamiatacz porównywalny z rycerskim mieczem,w połączeniu z alko kultowy odjazd(niebezpieczny,konczy sie na bójce w policynej suce i mandatach)
alpra.....michael jackson to nawet napierdalał...(raj na ziemi ,po odstawce zombie)mówie o sobie bo jechałem na tym ok 2 mies...i wszedłem na clon.oczywiscie żeby odstawic...no i z deszczu pod rynne.albowiem jeZdem alkoholikiem.
nitra__łagodny dobry brat, aczkolwiek w połaczeniu z alko równie niebezpieczny jak clon...
esta-zasadiczo na sen nie opłaca sie wychodzic po tym na miasto bo można pod stolikiem wylądowac...
...to chyba na tyle chociaz testowałem wiecej....
Siste, viator!
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
midazolam - totalna anestezja i wyłączenie ze świata, do tego można pukać i lekarze chętnie piszą, z kotkiem i fentanylem zajebisty miks!
rolki - odprężenie i spać!
oxazepam - spać!
klonik - tak! zajebista pewność siebie, zmniejszenie zamuły dnia codziennego i aktywizacja. duży minus za amnezję!
klorzepat - można pukać, ale trza dużo, ogólnie słabe benzo
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mlecz »
Alprazolam - łagodność, otwartość, trochę kiepska koncentracja, chęć do rozmów nawet z ludźmi za którymi nie przepadam, optymizm itd. powyżej ktoś pisze o Michaelu Jacksonie, a nie wszyscy wiedzą, że to na odstawce xanaxu Britney Spears ścieła się na pałę i przez xanax zabrano jej dzieci %-D
Odstawienie - tylko lorazepam go przebija. Rozbicie, wkurwienie, doły, krzywe jazdy, krzywe myśli. Bardzo trudne do odstawienia po solidnym ciągu. U mnie wystarczy już kilka dni pod rząd, żeby rozjebać system.

diazepam - chill, miłe rozluźnienie mięśni, ale jak się jest niewyspanym to szybka senność; dobre przy braku tolery...
Odstawienie - oczywiście jak zawsze zależy od długości i "profilu" ciągu, ale imo odstawienie to formalność. W końcu długi czas półtrwania.

klonazepam - szaleństwo %-D, nie lubię, bo tracę kontrolę raz-dwa. Długie i mocne działanie. Nieznane przestępstwa, nieznane twarze, nieznane sińce i otarcia.
Odstawienie - bolesne jak skurwysyn. Ale niektórzy - przypuszczam, że przy małych dawkach - mówią, że jest lajtowe przy dobrym planie.

klorazepat - bardzo słabe, wysoce prospołeczne. Tylko dla nowicjuszy.
Odstawienie - bezszelestne.

lorazepam - słabo pamiętam (dawno to było), ale raczej a'la klony. Mocne i długo działa. Widziałem po tym wodę spływającą po ścianie, wymazałem w domu ścianę gównem na fazie (prykłem, poszedł kleks, upewniłem się, że poszedł, a potem nie wiedziałem w co wytrzeć rękę %-D). Mam wrażenie, że jest to neurotoksyczne.
Odstawienie - koszmar.

tetrazepam - aaa różnie, różnie. Czasem tylko rozluźnienie mięśni (najbardziej benzo na to działające), a czasem nawet prospołecznie i chillowo.
Odstawienie - nie brałem w ciągach. Zero problemów po jednorazowym zażyciu.

temazepam - bardziej nasenne, niż przeciwlękowe, mimo wszystko było przyjemnie. Muli, muli.
Odstawienie - nie brałem w ciągach. Zero problemów po jednorazowym zażyciu.
Uwaga! Użytkownik mlecz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 286 / 5 / 0
ja się w benzo już nie bawie:
alpra jeszcze jako tako, ale zamuła
Bromazepam niby light, ale też zamuła

jeszcze został do przetestowania baclofen i rzucam w pi.du wszystkie depresanty i benzodiazepiny

świetnie sprawdzxała się selegilina, ale niestety zapas się skończył

ogólnie odrzucam i benzo i stymulanty (zostaje sele i byc może baclofen), ewentualnie jakieś środki dopaminowe typu pirbedil
  • 25 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: zyziu »
Kolejny który potwierdzi najmilsze działanie alpry. Jechałem na alprze i fluoxetynie pół roku. Zajefajnie podniosło mi to pewność siebiehttp://talk.hyperreal.info/posting.php?mode=quote&f=148&p=669176#, aż do przesady. Minusem było to, że pojawiły się zaburzenia psychotyczne. Ale wolałem to od ciągłego lęku i deprechy.
  • 1033 / 7 / 0
klonazepam - mój nr 1 <3, nie zamula mnie za bardzo, uspokaja, podnosi pewność siebie, bardzo tani i wydajny.

estazolam - w połączeniu z dużą dawką kofeiny działa świetnie. euforia, pewność siebie i wyjebane na wszystko.

oksazepam - muszę tego zeżreć dużo, by działało. Lekka euforia i rozluźnienie. idealne na wieczór po wkurwiającym dniu.
więcej benzo nie brałem, niestety (a może stety ^^)
  • 179 / 3 / 0
klonazpam najlepszy bo mocny nasenny przeciwlękowy uspokajający to i ta wyjątkową cena.
drugi alprazolam za miły chilaut
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.