Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Sorry za odkopanie tematu, ale mam pytanie:
Czy ktoś próbował rozpuszczać AMP w cieczy? Ja tak robiłem z yohą hcl i o wiele lepiej można było wyliczyć dawkę np 5mg/1ml.
PZDR :listen:
Aczkolwiek ja używam miarek/wagi bo dawkowanie AMP wynosi 100mg+ a przy yohy no to 5mg 2-4 razy dziennie/zależy od wagi petenta.
Polecam AMP łączyć z kofeiną, ewentualnie z synefryną, działanie synergiczne.
Działanie przyjemne, pobudza dosyć układ nerwowy, zwiększa siłę a szczególnie wytrzymałość, oczywiście mówię w swojej ocenie, osoby która ćwiczy regularnie.
Typowi turyści innych stanów świadomości, którzy nadużywają różnych substancji, nie znajdą w tym środku niczego interesującego, a nawet może na nich nie działać w ogóle, również też problemem może być źródło które sprzedaje nieznanej jakości temat.
Przyjemny stymulant, jednak wymagane połączenie z kofeiną solo jest do niczego.
Potencjał rekreacyjny właściwie zerowy, jednak do pracy fizycznej, sportu sprawdza się świetnie. Bardzo dobrze tłumi apetyt, zwiększa termogenezę, siłę, opóźnia odczuwanie zmęczenie. Zjazd niemal nieodczuwalny.
Dmha brałem w stacku , pisało że na jedną miarke ma to 100dmha , tylko że ja brałem 2 miarki , czyli było to połaczenie 200mg dmha z 600mg cofeiny , plus tam pompery akkg,cyrtulina itp .
pobudzenie bardzo słabe , prawie nie odczuwalne .
a jak wziałem 225 AMP , to ąz się ćwiuczyć chciala i to jak , wszystko robi się szybciej , skupienie mega , energia , motywacja.
kupiłem na test 5 gram za smieszne pieniadzie i jestem zadowolony
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.