Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Sorry za odkopanie tematu, ale mam pytanie:
Czy ktoś próbował rozpuszczać AMP w cieczy? Ja tak robiłem z yohą hcl i o wiele lepiej można było wyliczyć dawkę np 5mg/1ml.
PZDR :listen:
Aczkolwiek ja używam miarek/wagi bo dawkowanie AMP wynosi 100mg+ a przy yohy no to 5mg 2-4 razy dziennie/zależy od wagi petenta.
Polecam AMP łączyć z kofeiną, ewentualnie z synefryną, działanie synergiczne.
Działanie przyjemne, pobudza dosyć układ nerwowy, zwiększa siłę a szczególnie wytrzymałość, oczywiście mówię w swojej ocenie, osoby która ćwiczy regularnie.
Typowi turyści innych stanów świadomości, którzy nadużywają różnych substancji, nie znajdą w tym środku niczego interesującego, a nawet może na nich nie działać w ogóle, również też problemem może być źródło które sprzedaje nieznanej jakości temat.
Przyjemny stymulant, jednak wymagane połączenie z kofeiną solo jest do niczego.
Potencjał rekreacyjny właściwie zerowy, jednak do pracy fizycznej, sportu sprawdza się świetnie. Bardzo dobrze tłumi apetyt, zwiększa termogenezę, siłę, opóźnia odczuwanie zmęczenie. Zjazd niemal nieodczuwalny.
Dmha brałem w stacku , pisało że na jedną miarke ma to 100dmha , tylko że ja brałem 2 miarki , czyli było to połaczenie 200mg dmha z 600mg cofeiny , plus tam pompery akkg,cyrtulina itp .
pobudzenie bardzo słabe , prawie nie odczuwalne .
a jak wziałem 225 AMP , to ąz się ćwiuczyć chciala i to jak , wszystko robi się szybciej , skupienie mega , energia , motywacja.
kupiłem na test 5 gram za smieszne pieniadzie i jestem zadowolony
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.