Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
nada się w jakimkolwiek stopniu na zamiennik alfa pvp, którego teraz usilnie poszukuje :).?
  • 36 / 3 / 0
mam mieszane uczucia, dawkowalem identycznie jak pvp (50-80mg), dzialanie o polowe slabsze i nie ma tej przyjemnosci, tego pobudzenia, tej manii.

Sprubuje jeszcze w wiekszych dawek:D

Niemniej jednak, w porownaniu z innymi, legalnymi na chwile obecna substancjami moze byc:D

Co do schizow, sajdow i innych negatywnych efektow - patrzalfa pvp:D

Ani ich liczba, ani stopien nasilenia przy tym samym dawkowaniu nie ulegl zmianie -mit obalony:]
  • 61 / 3 / 0
Mr Worse pisze:
nada się w jakimkolwiek stopniu na zamiennik alfa pvp, którego teraz usilnie poszukuje :).?
Powiem krotko, NIE !
Last night Smileshop saved my life !!
God bless America !!
smilewholesale.eu

Do wladz forum ktore mnie wyrzucily z dzialu "sprzedawcy" - jerstescie po prostu bardzo malymi ludzmi :(
  • 262 / 2 / 0
skoro nie idzie w strone alfy pvp i podobno siedzi w tym troche serotoniny, to co? 4-FMA? jeśli nie, to do jakiego związku można by 5dbfpv przyrównać?
jesli czytasz moj post, wez pod uwage ze jestem cyborgiem pod wzgledem tolerancji
  • 2 / / 0
Re: 5-DBFPV
Nieprzeczytany post autor: seth616 »
czy 5 dbfpv rozszerza źrenice?
  • 1874 / 96 / 127
Nieprzeczytany post autor: bele »
^ No a jak myślisz? Na sto %.
wolna molekula
#mops
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: seth616 »
Chodzi mi o to, czy rozszerza tak jak mefedron (5 zl), czy amfetamina (nieznacznie). Inaczej mówiąc, czy na pierwszy rzut oka widać, że jest się pod wpływem ?
  • 2 / 1 / 0
belejaki pisze:
Sprawdzałeś? Po MDPV było na odwrót z tego co pamiętam.
  • 71 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: necrokarol »
kapciezeusa pisze:
belejaki pisze:
Sprawdzałeś? Po MDPV było na odwrót z tego co pamiętam.
chyba w snach :-D
po MDPV jak pińć złotych :D

co do 5-DBFPV
miałem przyjemność ostatnio grama testować i powiem że bardziej temu w stronę mdpv właśnie niż alfy
patrząc na vapo i smak
bo działanie duuuużo słabsze i dawki duuuużo większe ale jako tako daje rade
testowane tylko vapo (po przerobieniu gramulca a-pvt która IMO lepsza do vapo)
  • 262 / 2 / 0
jak z czasem działania?
jesli czytasz moj post, wez pod uwage ze jestem cyborgiem pod wzgledem tolerancji
ODPOWIEDZ
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.