Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 103 / 2 / 0
Re: NM-2201
Nieprzeczytany post autor: rafaello12 »
@gerardzlivii
Mam na mysli dokladnie 30 mg :) w temacie kody jestem nowicjuszem mam na koncie raz 100 raz 150 i kilka razy po okolo 30. Nie twierdze ze to pelna faza kody, ale taka podkladka odczuwalnie poprawiajaca banie na nm. A jak jeszcze odczuwalem dzialanie pierwszego takiego miksu i dorzucilem kolejne 30mg plus buszek to nawet noddy sie pojawily :) dodam ze jestem osoba, ktorej ogolnie nie potrzeba duzo zeby sie porobic ;)
  • 219 / 18 / 0
@rafaello
A jak z pamięcią krótkotrwałą w czasie fazy (da się poczytać książkę, albo popełnić jakąś własną twórczość?), i ile trwa całkowite dojście do ogarnięcia życiowego w kwestii zdolności skupienia po NMce?
I, skoro już mam możliwość bezpośredniej konwersacji z jakąś osobą obytą z NM-2201 ;-) , to jak to jest z OEV'ami? Temat na Hajpie jest pełen nieścisłości, a przynajmniej relacji z różnych dawek; jedni mówią, że NMka to lajtowy umilacz czasu, a inni mówią o fraktalnych wizjach których nie da się przegapić...
I, przy okazji, jak oceniasz własności dysocjacyjne tego kanna?
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: sramzes »
Przyjemniej mi się to pali niż mój ulubiony miks BB22 + THJ-2201. Miłe zaskoczenie po przejściach z nowymi chińskimi wynalazkami.
  • 1974 / 525 / 0
dobre to gowno. jak na mnie to robi sieke podobna jak po UR. tylko trzeba uważać rzeby sie nie poschizowac za mocno :cool:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 312 / 64 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeiRow »
Zrobiłem maczane 1:20 bez tolerki i sie pokarałem przed szkoła. A mial byc lajcik %-D pora wyrobic tole
  • 997 / 130 / 0
Jak dla mnie strasznie słabe, a kara to głównie chujowe efekty uboczne w stylu drgań mięśni i tachykardii oraz duszności. Pozytywne efekty dominują w pierwszych minutach po buchaniu, po około 15 minutach zostaje lekki chillout a po kolejnych dwudziestu zaczyna się ciśnienie na dopalenie.

Tęsknię za MJ:((
  • 488 / 13 / 2
Nieprzeczytany post autor: Rahciah »
Działa, całkiem dobre i mocne :D. Bardziej pobudza niż uspokaja.
  • 1 / / 0
Idealny kannabinoid, wspaniały ^_^ :-D :cheesy: : ( brak tolerancji na wszystkie dragi (długa przerwa była :-) ))
  • +pełen ogar
    +mocne (ale nie za mocne)
    +ogromnie długi czas działania
    +muzyka brzmi pięknie
    +wzrokowo bardzo fajny efekt
    +Nie ogłupia ani trochę, jesteś tak samo ogarnięty i klarownie myślący.

Wady:
Z czystym sumieniem mogę (chyba ten jeden jedyny raz) powiedzieć że ten kannabinoid nie ma wad. Trzeba palić trochę słabszą maczankę w skrętach, z lufki będzie kilka nabić, nie udało mi się przepalić tą substancją (co nie oznacza że substancja nie ma kary), aczkolwiek kara po tej substancji na pewno nie jest ciężka i wpłynie w żaden sposób negatywnie na wasz organizm).

Zrobiłem maczankę z majerankiem (tak lubię majeranek: dobrze się pali, smak ok, nie gryzie w gardło:)) 1:18(wagowo) objętościowo (w porównaniu do innych suszy) ~1:27.

A w temacie tolerancji wystarczy palić najwyżej raz dziennie np. wieczorkiem, w takim wypadku tolerancja praktycznie się nie buduje)

Gratuluję osobie który zsyntezowała ten kannabinoid :heart:

Pozdrawiam palaczy!

(Mam duże doświadczenie z dragami, wiem co mówię :old: ;-) )

2015 lis 15, 21:59 / scalono

Prowadziłem testy dalej:
  • Substancja po zmieszaniu z tytoniem 40/60 (tytoń:nm2201) po 5/6 buszkach działa wspaniale, jak z krainy mażeń. :cheesy:
  • Bez mieszania jest dość mocnawo ale nie doświadczyłem żadnych skutków ubocznych choć faza była na granicy... %-D
  • Gdy zmieszałem nm2201 z tytoniem w proporcjach 66/33 (nm2201:tytoń) i zrobiłem skręta większego o około 70% niż zwykle zaczeło być już strasznie... %-D :scared:
    Faza była bardzo mocna którą postaram się opisać:
    Zewnętrznie nasze zachowanie było bardzo normalne choć z wewnątrz był totalny rozpierdziel. Zaczęło się mieszanie słuchu i wzroku, doświadczyłem halucynacji jak ktoś puszczał dwa film na tym samym ekranie. Zacząłem słyszeć głosy które wszystko komentowały i się śmiały, odmóżdżały cię od środka. Wydawało mi się że te głosy to były wszystkie moje myśli które się kłucą. Poza głosami słyszałem wszystko jakby przez tunel i słyszałem straszne huki jakby ktoś kowadłem obok waszego ucha jak karabin nawalał. po 30 min od zapalenia wzięłem na ratunek 20mg 4cmc, Zaczynał być lekki ogar, przestałem słyszeć głosy. Faza była bardzo silna ale lęki zostały zastąpione kawałkiem świadmości i ogarnięcia. Godzine od zapalenia wzięłem kolejne 25mg 4cmc, W ciągu 30min wrócił ogar faza zeszła do 30% i taki stan utrzymywał się następne 2 godziny.
:old: Mimo wszystko polecam zrobić trochę słabszą maczankę, gdyż zapewniam (srogich karaczy) że kiedy spróbujecie tej miłej, idealnej fazy (bo zmieszaliście z tytoniem), napewno cała ochota na karę wam przejdzie :cool: ;-)
  • 311 / 14 / 2
jokerkot pisze:
po 30 min od zapalenia wzięłem na ratunek 20mg 4cmc
Dobrze, że nie wziąłeś 30mg, bo byłby zgon %-D
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 3959 / 148 / 0
jokerkot pisze:
Mimo wszystko polecam zrobić trochę słabszą maczankę, gdyż zapewniam (srogich karaczy) że kiedy spróbujecie tej miłej, idealnej fazy (bo zmieszaliście z tytoniem), napewno cała ochota na karę wam przejdzie :cool: ;-)
to prawda, sam z kompulsywnego karania sie prochem roznych kanna przerzucilem sie na lekkie maczanki min. z nm2201 i bardzo sobie obecnie chwale taki stan rzeczy, ale to opcja bardziej dla tych co lubia tradycyjne upalenie zielskiem, jak ktos preferuje rzeznie i przejebane kary to moze nie byc usatysfakcjonowany.
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.