Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 118 / 1 / 0
Co powoduje i jak zaradzić przeokropnemu "skurczowi" kutanga? Dodaktowo jest zimny jak cholera %-D (nie dopuściłem do max "skurczu" bo potem już był mniejszy niż dłoń w poprzeg) - doradźcie coś %-D
  • 1987 / 108 / 0
HawkenHawkenowski pisze:
Co powoduje i jak zaradzić przeokropnemu "skurczowi" kutanga? Dodaktowo jest zimny jak cholera %-D (nie dopuściłem do max "skurczu" bo potem już był mniejszy niż dłoń w poprzeg) - doradźcie coś %-D
Nie brać fenetylamin.
A jak już musisz, to może sildenafil pomoże, ale na ile to bezpieczny mix - niech się wypowiedzą ci, którzy próbowali.

Miej też na uwadze, że tak silna wazokonstrykcja nie jest zdrowa dla organizmu.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 1 / 0
Dzięki za radę!
Najlepsze że po żadnej innej substancji tak nie miałem (z a-pvp włącznie). Wiem że przygoda z php (i resztą alf) się kończy na tym samplu.

Ah. I jeszcze nt. wazo - nigdzie mi żyły nie wychodzą (dłonie normalne,stopy jak zawsze zimniejsze) - tylko ten kutang... :I
  • 1987 / 108 / 0
Wazokonstrykcja nie polega na wyłażeniu żył, tylko właśnie na ich obkurczeniu. Na pierwszy rzut idzie przyrodzenie, dłonie oraz stopy. Chodzi o to, by jak najlepiej ukrwić resztę ciała, która jest niezbędna do ucieczki. Tzw. fight or flight response.
Tak działa noradrenalina lub adrenalina oraz większość fenetylamin w odpowiedniej dawce.

PS. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, bo piszę z pamięci. :)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 1 / 0
Aaaa - to całe życie byłem w błędzie :D
Dzięki wielkie i nie polecam php (efekty uboczne>pozytywne)
  • 1987 / 108 / 0
Proszę bardzo :)
W sumie to myślę, że przy takim nadciśnieniu to jednak żyły mogą w niektórych miejscach wychodzić.
  • 3362 / 350 / 0
scr pisze:
HawkenHawkenowski pisze:
Nie brać fenetylamin.
A jak już musisz, to może sildenafil pomoże, ale na ile to bezpieczny mix - niech się wypowiedzą ci, którzy próbowali.

Miej też na uwadze, że tak silna wazokonstrykcja nie jest zdrowa dla organizmu.
apxp to nie fenetylaminy tylko pirolidynoketony, a dokladniej ich alfa-odpowiedniki.
Przez polaczenie stymulant + inhibitor PDE4 moze skutkowac kopnieciem w kalendarz, wiec nie polecam takiego miksu za nic. Niemniej jednak sa osoby co odwazyli sie podjac takiego miksu i nadal stapaja po ziemskim globie.
  • 1987 / 108 / 0
FajnieJest pisze:
apxp to nie fenetylaminy tylko pirolidynoketony, a dokladniej ich alfa-odpowiedniki.
Ależ alfa-pirolidynoketony to są pochodne fenetylaminy i betaketonów. Betaketony są fenetylaminami - to są betaketofenetylaminy, czyli fenetylaminy z grupą ketonową na pozycji beta. Alfa-pirolidynoketony to są z kolei betaketony z pierścieniem pirolidynowym na miejscu grupy aminowej, lub jak kto woli - fenetylaminy z grupą ketonową na pozycji beta i pierścieniem pirolidynowym na miejscu grupy aminowej.

Tylko tu na forum jest takie grupowanie substancji.
FajnieJest pisze:
Przez polaczenie stymulant + inhibitor PDE4 moze skutkowac kopnieciem w kalendarz, wiec nie polecam takiego miksu za nic. Niemniej jednak sa osoby co odwazyli sie podjac takiego miksu i nadal stapaja po ziemskim globie.
Dobrze wiedzieć ;)
  • 570 / 8 / 0
początkowo wydawala sie mocniejsza o krtoszym dzialaniu od pvp lecz teraz sądze ze dzialanie slabnie z kazdym buchem i jest takie jakby "obojetne" niby dziala niby nie %-D
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 858 / 19 / 0
ja kktos chce probować i.v to ostroznie mix byl apvp white cristal/php tez

wchodzi z opzunieniem nagle takie jebniecie mocne chwila bez swiadomosci i rush
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.