Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 642 / 18 / 7
@Pawel_31
Zgadzam się jednak energia roznosiła mnie dopiero w dawkach powyżej 100 mg. Tak do nauki brałem 80 mg.
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 1628 / 196 / 0
Paczka przyszła z USA i została otworzona przez celników po czym bezproblemowo puszczona dalej.

Aktualnie przestałem go jeść po 2 tygodniach codziennego stosowania i stwierdzam, że jest to najlepszy stymulant i środek nootropowy jaki jadłem. Oprócz zauważalnego zmniejszenia apetytu co bywało czasami irytujące i ogromnego podbijania działania stymulantów nie zauważyłem żadnych efektów ubocznych.

Po 100mg fenylopiracetamu i 160mg kofeiny czułem się jak po jakimś pentedronie + doszły do tego mdłości także zdecydowanie odradzam takich miksów. Aż strach się bać co by było po miksie z jakimś ketonem...
  • 1425 / 80 / 0
^ kurierska paka, czy list?
  • 1628 / 196 / 0
Zwykły list.
  • 289 / 12 / 0
Jedyne co mnie martwi to bardzo silne działanie wazodylatacyjne. Czy ktos rowniez tego doswiadczyl?
  • 4 / / 0
arturo19 poszła pm'ka

Po ilu godzinach od zażycia efekty umierały?
  • 4 / / 0
"30 minutes following a 25mg/kg injection, phenylpiracetam can be detected in the brain at 67-73µg/g and a later test using 100mg/kg noted that approximately 1% of injected phenylpiracetam reached the brain.[6]

No oral pharmacokinetic studies have been conducted yet, but it does appear to be able to cross the blood brain barrier"

Ciekawe.
  • 229 / / 0
No to zamówione jeden gram.
Na ile dni zażywania wystarczy ?
  • 103 / 1 / 0
Czeczenia na 10 dni.

ZrytyŁeb:
Oprócz Phenotropilu stosowałeś powder?
Bo jeżeli nie to mam wrażenie, że proch jest znacznie słabszy chociaż też cholera wie jak z jakością albo przechowywaniem... Przymierzam się do zastosowania oryginału.

Jaką dawkę byś polecił? (Jaką masz wagę?)
  • 454 / 27 / 0
Brałem oryginał z Rosji w tabsach 3x100mg,waze 100kg .Nie stosowałem fenylo w zadnej innej formie poza tabsami.
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.