najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: paszcza420 »
lowryder daje całkiem przystępne kwiatki,

huja daje. kwiatki lowrydera wyglądają jak kurwa ŁĄKA w pizdu... jeśli ty to nazywasz "w miarę przystępnymi kwiatkami" to musisz mieć tragiczną sytuację z materiałem u siebie...
człowieku, chodziło mi o moc. taka jakaś metafora niefortunna i tyle
Here is something you can't understand
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this

Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
  • 89 / / 0
Nieprzeczytany post autor: koyot »
UWAGA: Lowryder jest bradzo wrażliwy na pleśnienie...
bzdura...tak samo jak wszystko inne...przeciwnie, wytrzymuje najtrudniejsze warunki glebowo-temperaturowe...!

LR z swoim AF dla mnie kozak odmianka!

peace!
Uwaga! Użytkownik koyot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
koyot pisze:
UWAGA]

bzdura...tak samo jak wszystko inne...przeciwnie, wytrzymuje najtrudniejsze warunki glebowo-temperaturowe...!

LR z swoim AF dla mnie kozak odmianka!

peace!
Dyskutowałbym... (slyszałem podobne opinie innych osób)
Lowryder mi pleśniał w sierpniu dla przykładu, ale niech się wypowie pare innych osób bo nie ma sensu się kłócić.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gonzo11 »
a jakieś opinie o lowriderze #2?
  • 228 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
mialem jeden sezon LR F2 i no co moge powiedziec malo jarania, jaranie bardziej indica moc zadowalajaca jak ktos chce miec na wakacje troche przyzwoitego jaranka to niech bierze :) ja wole poczekac do pazdziernika a w wakacje cieszyc sie jaraniem spod lampy ;)
  • 89 / / 0
Nieprzeczytany post autor: koyot »
Dyskutowałbym... (slyszałem podobne opinie innych osób)
Lowryder mi pleśniał w sierpniu dla przykładu, ale niech się wypowie pare innych osób bo nie ma sensu się kłócić.
Moze plesniec, owszem. Ale nie jest na pewno bardziej niz inne odmiany podatny na robienie sie plesni.
Na pewno lepszym miejscem dla niego na outcie bedzie przewiewne miesce, a nie mokre trawy, rosnie przy ziemi a tam najwieksza wilgoc sie utrzymuje.
W moim przyapdku byłem niemal pewny ze bedzie plesn, bo akurat przez okres 2tyg jak dochodzily...padalo ok 10dni i to byly ulewy, byl to czerwiec...zero plesni czy zzolkniec. zapamietałem ja jako twardą Ruderaliske ;)
mialem jeden sezon LR F2 i no co moge powiedziec malo jarania, jaranie bardziej indica moc zadowalajaca jak ktos chce miec na wakacje troche przyzwoitego jaranka to niech bierze ja wole poczekac do pazdziernika a w wakacje cieszyc sie jaraniem spod lampy
Ne mialem LR 2 ale z tego co slyszalem rosnie nieco wieksza od # 1, ale roznic w temacie od nie znam.
Ogolnie przy miniaturach bardzo jest wazna faza veg. Ludzie pisze ze malo daje 5-10g ale to rosllisna ktora rosnie ok 2-3tyg! przez ten czas moze urosnac 4 pietra a moze ich urosnac tez nascie.
Max swiatła, odzywka jakas np grow duzo daje, dobra pozywka i mozna z LR sciagnac 30-40g.(Rekord udokomunetowany jest ok 90g)
Temat nie mocarz ale do piwka czy na imprezke 100pro.

pozdr.!
Uwaga! Użytkownik koyot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Spydread »
Jak trenowac krasnale (lowryder, lowryder 2 i inne z AF)? Wiem mniej więcej co to trening (teoretycznie, w praktyce nic jeszcze nie robiłem), ale co stosować na tak niskich odmianach, biorąc pod uwagę to, że kwitnąć zaczynają bardzo szybko? Pod pojęciem trening mam na myśli "co zrobić, a by zmaksymalizować zbiory z takiego maleństwa jakim jest LR".

Jakieś rady? Prosiłbym bez profesjonalnej terminologii, bo i tak nie zrozumiem :)
ziele, raz na miesiąc - dwa, wakacji nielicząc :)
alkohol, raz na pół roku

Prawie trzeźwy, lecz w klimacie, czego i Wam życzę.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gonzo11 »
dołączam sie do pytania Spydread'a, i dorzucam kolejne.
otóż zamierzam trzymać moje maleństwa pod hps'em 24h. ale nie mam szafy, po prostu w pokoju bedą rosnąc i będzie jasno. i pytanie jest takie czy nic sie nie popieprzy jeśli np bd chciał sobie o losowej porze obejzec film i zgasic światło na te 2h. słyszałem ze mozna je trzymac pod swiatłem 18h, czy nawet mniej. ale mi chodzi właśnie o losowość pór "ciemnoty". np jednego dnia zgasze swiatło od 14:00 do 17:00, a drugiego od 3:00 do 5:00. i czy wtedy krzaczek nie "zgłupieje"?
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Spydread »
dałem dupy z tym postem, sory :)
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2008 przez Spydread, łącznie zmieniany 1 raz.
ziele, raz na miesiąc - dwa, wakacji nielicząc :)
alkohol, raz na pół roku

Prawie trzeźwy, lecz w klimacie, czego i Wam życzę.
  • 164 / 1 / 0
nie słyszałem żeby ktoś trenował lowrydery, nie opłacalne.

Lowryder może mieć 12h światła i 12 ciemności i nic mu to nie zaszkodzi, zakwitnie nawet przy 24/24 i 18/6 - o czym w przypadku innych odmian możesz zapomnieć. Ale to ma być cykl - 12 światła 12 ciemności , cały czas taki sam , a nie kurwa że 3h światła później godzina ciemności , później znowu kilka godzin światła itd. W ten sposób tylko shermisz rośline.

Jeśli nie masz warunków to sie nie masz za co brać , albo postaw na parapecie od południa to coś ci urośnie.

ps. jeśli możesz trzymać hps w pokoju to nie widze przeszkód zeby zrobić sobie boxa.
A gdy już byłem duży postanowiłem mury burzyć
Zmienić prawo aby móc sobie zakurzyć
Do walki z wiatrakami ruszyć- tak możesz mówić
Ale miałem granat w ręku i odwagę by go rzucić...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.