Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 186 / 7 / 0
Żaden to psychodelik i żadne kino, ale wczoraj przepięknie zjarany obejrzałem let's play'a z gry" Tomba".Grę widziałem pierwszy raz na oczy, a targetem był raczej przełom podstawówki i gimnazjum, mimo wszystko oglądałem go z wielkim zaciekawieniem.
Obróć życie w żart
  • 47 / 3 / 0
MXE i jesteś avatarem. Fajna sprawa po wiekszej dawce MXE ogladalismy z przyjacielem awatara i wczuwaliśmy sie w te "niebieskimi małpy" :)
  • 361 / 41 / 0
Jeśli to komedia to mj, na pewno będzie śmieszna :)
Do calej reszty preferuje DXM ew. koda.
Jak oglądam ze znajomymi to w sumie zazwyczaj tylko przy piwie też jest fajnie :)
  • 600 / 1 / 0
do oglądania filmów tylko alko +/lub mj
Where's your will to be weird?
  • 236 / 19 / 7
Ja mam cały czas odłozoną "Samsarę" na jakiegoś tripa już od dobrego pół roku. Trzymam ten film na specjalną okazję.
Uwaga! Użytkownik chujkurwa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 2 / 0
W kinie nie próbowalem, ale samo oglądanie filmów tudzież w moim wypadku anime na psycho rozwala system, zaangażowanie w fabułę, odczuwanie emocji bohaterów jak własnych, sceny żyjące własnym życiem oprócz tego co widać normalnie, ścieżka dźwiękowa wprawiająca mózg w ekstazę, choć tu mocno zależy od dawki, zauważyłem że przy dużych dawkach człowiek zaczyna odpływać podczas oglądania i film ma gdzieś.
  • 569 / 20 / 0
Nie wiem czy to się liczy, ale:

Kiedyś spalilismy blanta na 4 i poszliśmy do kina na film pt. Piramida(horror, tandeta straszna, chociaż końcowka była nawet nawet(w sensie, najlepsza część filmu)) i szczerze? Na początku filmu trochę się posmialem...
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 167 / 15 / 0
Byłem z naćpanym kumplem i trzeźwą koleżanką w kinie na ciągu z MXE. Spontaniczny pomysł więc poszliśmy na pierwszy film jaki był, Jupiter: Intronizacja - najgorszy film jaki oglądałem w życiu. Nie wiele pomogło, że poszliśmy do kibla jeszcze zajebać przed filmem :v W sumie bawiłem się i tak nieźle bo bardziej interesowały mnie moje wymyślane dialogi niż te prawdziwe z filmu :v Nie miałem pojęcia o czym był film ale mówiłem, że chujowy bo liczyłem, że Mila Kunis pokaże cycki i się rozczarowałem. Na trzeźwo obejrzałem jeszcze raz i wtedy doszedłem do tego, że film zjebany.
  • 236 / 19 / 7
Słyszałem ze małe dawki MXE, rzedu 30mg nadają się spoko, sam miałem kiedyś spróbować ale delegalizacja mnie uprzedziła, ehh.
Uwaga! Użytkownik chujkurwa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 236 / 19 / 7
devo01234 pisze:
Oglądałem film "enter the void' na lsd i cały czas myślałem ze zrobili ten film specjalnie pod kwasa,może to wkręta ale raczej nie po prostu zajebiste połączenie tych 2 rzeczy.
polecam bardzo :-D
Oglądałem ten film na srogiej deralizacji i to był dopiero pierdolnik w głowie. xD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.