Chciałbym kiedyś razem z Tobą potripować ^_^
A co do tematu sensu stricte: jeśli tylko ma się zaufanie do drugiej osoby, to branie psychodelików razem sprawia ogromną radość, dla mnie było to cudowne przeżycie.
Z kolei gdy namówiłem przyjaciela z dzieciństwa (który nomen omen nigdy nie korzystał z żadnych używek prócz alkoholu, a i to rzadko) na wzięcie razem 25C-NBOMe, to była jakaś tragedia - aż szkoda gadać, ale nigdy wcześniej się tak nie denerwowałem i nie martwiłem, jak zaczął sobie coś wkręcać, a mnie przy okazji też.
Ogólnie widze to tak: jeśli tylko nie jest to pierwszy kontakt z psychodelikami u danej osoby i ma się z nią dobre relacje, to branie razem jest świetnym pomysłem.
Po dzisiejszym robię przerwę
No, nieważne. Za to branie z kimś doświadczonym, o kogo się nie trzeba aż tak martwić, jest super :)
Pandaeb pisze:@Romantyczka
Chciałbym kiedyś razem z Tobą potripować ^_^
Romantyczce słowa uznania. Detoks załatwiasz, starasz się życie uratować. Brawo!
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Syn Bozy pisze:To też była normalna reakcja, w końcu to nowicjusz, psychika się broniła.
Czy to znaczy, że już wtedy miałem zepsutą psychikę? :cheesy:
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.