ODPOWIEDZ
  • 869 / 15 / 0
orientujecie się może, czy przy braniu wenlafaksyny ,mocno rozszerzone źrenice ,od zwiększenia dawki do 112,5 mg, to bardzo patologiczny objaw? Minie, kiedy osiągnę docelową dawkę i organizm się do niej przyzwyczai?
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2013 przez ohYeah, łącznie zmieniany 1 raz.
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 338 / 2 / 0
czy ciężko wyczuwalny puls, słabsze bicie serca oraz b.duża senność, po przyjęciu stymulantów, to normalne/niebezpieczne?
  • 2878 / 21 / 0
Ile czasu temu i co w jakiej dawce przyjąłeś? - takie pytania pomocnicze.
Poszukaj podobnych przypadków po działach. Osobiście na stymulantach się nie znam, więc nie chcę zaszkodzić, a o tej porze ciężko o poradę.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 338 / 2 / 0
EPH ~250mg rozłożone w kilka godzin, ostatnia dawka 2h temu.
  • 989 / 76 / 0
Jest taka sytuacja. Już pisałem o 4-FMA ale mam pewne wątpliwości. Czy to kurewstwo może trwale uszkodzić wzrok? Bo niby brałem te witaminki, letycyne czy co to tam było i była poprawa ale dziś sobie poszedłem pobiegać, nie biegałem 7 miechów ale kondycha się trzyma jeszcze, puls ok 130 podczas biegu, a na koniec po godzinie ból nie ból w prawej gałce ocznej i jakby pogorszenie obrazu. Trwało to godzinę, dwie.

Niby tego dużo nie wziąłem ale miks z wódą nie był dla zdrowia najlepszy. Udać się do okulisty czy ktoś tak miał i przeszło samo?
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 330 / 1 / 0
Jestem kompletnie nieobeznany jesli chodzi o techniczna strone problemu, ale kumplowi po zwyklej amfie, tez cos "przeskoczylo" w oku. Mowil ze czuje ma napuchniete i zle widzi na nie, ale wydawalo sie ze galka wyglada normalnie. Po fazie zeszlo, ale tak jak tobie wracalo jakis czas i przeszlo.
  • 869 / 15 / 0
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 95 / / 0
Nie wiem, czy pytanie związane z głównym nurtem topiku, ale co tam.
Przestawił mi się zegar biologiczny, noc u mnie jest od piątej do piętnastej, niespecjalnie mi to pasuje. Jak najprościej przywrócić mój organizm do normalności, tzn przesunąć porę snu o kilka godzin do tyłu? Zwykłe kładzenie się wcześniej nie przynosi rezultatu.
just another happy junkie
  • 749 / 86 / 0
Próbowałeś melatoniny albo ziołowych herbatek?
  • 95 / / 0
ziołowe herbatki nie pomagają, tabletki z mieszankami ziołowymi też. mógłbym po prostu iść do lekarza po receptę na coś mocniejszego, ale znając moją siłę woli, na pewno bym wziął więcej, niż powinienem.
spróbuję melatoniny, dzięki za info. :)
just another happy junkie
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.