Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
ODPOWIEDZ
  • 253 / 5 / 0
Benzedron to akurat jakiś niewypał. A pentedrona jeśli nie zastąpi nawet podobnie działający n-etylobufedron to lepszym zamiennikiem może okazać się hipotetyczny n-etylopentedron. ;)
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 1472 / 26 / 0
A co zastąpi 307 ona tak długo działała ,a nawet nie patrząc na długośc działania była podobna do starych kannabinoidów
  • 1558 / 18 / 0
ponoc mam-2201 lepsze jest od am,. wiec luz
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 303 / 7 / 0
  • 54 / 1 / 0
Witam możecie mi polecic na jakiej stronie moge na bieżąco monitorowac jakie substancje sa legalne w RP bo chyba gdzies musza to oglaszac przed kolejna delegalizacja a potrzebuje byc na bierzaco ?
Z góry dzięki
  • 3900 / 244 / 13
sejm.gov.pl
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 310 / 5 / 0
Oprócz am wszystkie te substancje można o kant dupy otrzeć najlepsze zostało ale nie będę ułatwiać sprawy panom z komisariatu ;-)
  • 15 / 1 / 0
  • 3205 / 176 / 0
Jak dla mnie nic z delegalizowanych substancji nie było warte uwagi. NEB jest dużo lepszy od pentedronu.

A co do nagonki, dzisiaj rano w RMF FM też słyszałem typową nagonkę, sklepy tu, tam, a co policja robi, bla bla, reakcja mieszkańców. Takie gówno warte gadanie.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 4 / 0
Juz chcialem to z RMF FM wkleic ale widze ze juz ktos to dal. Dobrze ze jednak chyba to co warte uwagi to raczej nie bedzie sprzedawane w duposraczach. Zal mi typow ktorzy kupuja jakies niezidentyfikowane gowna skoro sklepy online wszystko sprzedaja i zawsze mozna popytac i wiadomo gdzie jest najlepiej. Ale tacy ktorzy kupuja jakies tajfuny czy inne gowna to zasluguja zeby wyladowac w szpitalu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.