Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
Twój ulubiony naturalny psychedelik
ayahuasca (i jej analogi)
26
8%
changa
11
3%
Gałka muszkatołowa
12
4%
Grzyby psylocybinowe
122
37%
iboga
3
1%
Kaktusy meskalinowe
20
6%
Konopie i ich przetwory
62
19%
Muchomor czerwony/plamisty
6
2%
Powojowate
18
5%
Psiankowate (bielunie/lulek/belladonna/mandragora)
2
1%
Szałwia wieszcza
35
11%
Inne
11
3%

Liczba głosów: 328

ODPOWIEDZ
  • 422 / 3 / 0
Pewnie McKenna nie uwzględnił spinu fali czasu ani skwantowania historii rodzaju ludzkiego.
Uwaga! Użytkownik zWidzian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 657 / 8 / 0
A skąd wiecie, że jego teoria się nie sprawdziła? Może gdzieś w tajnych laboratoriach dokonano jakiegoś przełomowego odkrycia tylko opinia publiczna nie jest o tym informowana. Może gdzieś ułożła się mandala. Ja cały czas doświadczam nowych poziomów złożoności. Zmiany mogą być na tyle subtelne, że niewidoczne na pierwszy rzut oka. A jednak efekt motyla.
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2013 przez Akodeen, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 2 / 0
Hm, trzeba by spytać coponiektóre bardziej na subtelne energie kosmosu wyczulone osobniki, ommmmm....
Uwaga! Użytkownik Paoliusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 422 / 3 / 0
Jestem bombardowany przez niepojące masturbacje pulsacji kosmicznych.
Uwaga! Użytkownik zWidzian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 422 / 1 / 0
zWidzian pisze:
Jestem bombardowany przez niepojące masturbacje pulsacji kosmicznych.
wydaje mi się, że kiedyś - dawno temu na religii ksiądz opowiadał nam że to grzech
  • 422 / 3 / 0
Jądro galaktyki promieniuje grzech :-(
  • 422 / 1 / 0
zWidzian pisze:
Jądro galaktyki promieniuje grzech :-(
co ja mam biedny zrobić - aż korci aby powiedzieć "to się nim nie baw! i koniecznie idź umyj ręce"
to już drugi sabotaż z rzędu w tym samym temacie będzie...ech - nie, taka okazja może się prędko nie powtórzyć
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2013 przez Cyrio, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 459 / 2 / 0
To może i ja się dołożę.

To mi wygląda na potwierdzenie panspermii. Po prostu nasienie życia przybyło na Ziemię z... jądra kosmosu.

...I wszystko jasne. :-)

P.S.
To by wyjaśniało odniesienia falliczne ( i waginalne hihihi) w symbolice Moai.
Jakoś trzeba odebrać tą... energię.
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2013 przez Paoliusz, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik Paoliusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 422 / 3 / 0
Erotyczna interpretacja kosmologiczna może nam zaoferować nowe rozumienie takich zagadnień jak:
gromady galaktyk - grupy orgiastyczne
supergromady - stronnictwa polityczne, wyznaniowe o ustalonych zapatrywaniach na kopulacje
zderzenuia galaktyk - gwałty
mosty galaktyczne - zjawisko pedofilii wśród galaktyk
galaktyki satellickie - trójkąty i związki partnerskie
  • 422 / 1 / 0
hmm
eksplozja czerwonego olbrzyma jako przykład kazirodztwa?
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2013 przez Cyrio, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.