Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
GG Allin pisze:
Jestem świrem?
Chciałbyś.

Tylko chciałbyś.
  • 576 / 11 / 0
GG Allin pisze:
Jestem świrem?
Zdecydowanie tak.
Uwaga! Użytkownik howlman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 317 / 0
Esteban pisze:
GG Allin pisze:
Jestem świrem?
Chciałbyś.

Tylko chciałbyś.
Dobrze, że wiesz czego pragne. A wiesz na co mam teraz ochotę? :nuts:
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2878 / 21 / 0
Jeśli chcesz naprawdę wiedzieć, to się zbadaj u psychiatry/psychologa, a nie takie testy pizgasz i zadajesz tego typu pytania.
Żartowałeś sobie? Esteban też.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 1931 / 317 / 0
nie traktuje takich testów poważnie, bo właśnie to nie daje żadnej miarodajnego odpowiedzi na cokolwiek, to bardziej ciekawostka aniżeli coś bardziej sensownego
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 8 / 0
howlman pisze:
A od kiedy zacząłeś być mniej introwertyczny(chodzi mi o wiek ;-)). Bo ja obecnie mam 18 i nie wiem czy to wszystko dojdzie do normy %-D.
teraz mi trzydziestka stuka, a przeszło jakoś koło 21-22 roku życia. dziewczyny bardzo w tym pomagają, po drugiej już łatwiej wszystko przychodzi (mimo oczywistego dyskomfortu/doła spowodowanego zakończeniem związku). polecam znajomości internetowe na początek, jak tylko potrafisz składnie pisać, to można sobie ładnie podbudować samoocenę. i nieważne jak wyglądasz, bo każda potwora... etc., ważne żebyś potrafił chociaż coś naskrobać na początek. dobrzy znajomi też dają radę, aczkolwiek z kobietami (bądź facetami, co tam lubisz) jednak najłatwiej się przełamywać, przynajmniej z mojego punktu widzenia. tylko właśnie o to chodzi, żeby ich było więcej niż jedna. choć może nie celowo, akurat u mnie te związki po prostu się kończyły, na przyjacielskiej stopie, wot wychodziła niekompatybilność, ale celowe z żadnej strony to nie było. i uważam, że bardzo dobrze wyszło, bo przy każdej kolejnej wychodziłem coraz bardziej ze skorupy, podczas gdy w obrębie danego związku niewiele się zmieniało. ofkoz, u Ciebie może zadziałać inny bodziec. albo po prostu samo przejdzie, nie analizowałem tego aż tak dokładnie, możliwe całkiem, że stało się to zupełnie mimochodem.

tak czy tak, partnerka nie zaszkodzi. i pamiętaj, że sensowne dziewczyny bardziej lecą na wspólny temat do pogadania niż długość penisa czy wypakowaną klatę. jak jest inaczej, to nie jest sensowna dziewczyna i należy ją olać.
howlman pisze:
DXM na mnie działa np. wysoce dysforycznie i jest to "antidream drug", nawet po małych dawkach jest źle. Ogólnie dragi na mnie trochę dziwnie działają, etanolu np. nie lubię, nikotyny też(próbowałem takiej w tabletkach), opiaty są jakieś takie nudne, pomimo euforii. Najciekawsze są chyba psychodeliki, ale nie mam specjalnie warunków na tripa.
ja DXM uwielbiam, w ogóle dysocjanty to moje ulubione dragi. ostatnio jestem zafascynowany MXE - tak jak DXM w małych dawkach działa euforycznie i właśnie całkiem nieźle koncentruje, a w wyższych mam ciekawe rozkminy, CEVy i takie tam, a do tego nie ma bodyloadu, ładuje się 15 minut i schodzi bez afterglowa praktycznie. święty graal dysocjozjebów normalnie, he he.

a etanolu i nikotyny też nie znoszę. piwo dla smaku piję, bo bardzo posmakowałem w lepszych piwach, ale nie lubię ogólnie być najebany. natomiast od fajek jestem uzależniony, ale to czysto fizyczne, psychicznie nie znoszę. rzucałem parę razy, ale póki co jajco wielkie.

Tryptaminy i fenetylaminy też oczywiście jadałem, fajna rzecz, najlepszego tripa w życiu miałem na końskiej dawce BDF, niemniej zawsze w końcu wracam do dysocjantów.
howlman pisze:
Osobiście nie sądzę by terapia magicznymi, stymulującymi tabletkami była jakoś specjalnie pomocna przy ADHD-I, bo i tak wszystko wróci do normy po zaprzestaniu brania. Sądzę jednak że pomocna może być downregulacja receptorów D1 agonistami tegoż receptora - powinna na dłuższą metę być trwalsza. O ile takie leki w ogóle są.
AFAIK nie ma nic długotrwałego oficjalnie, stymulanty na ADHD bierze się już zawsze, ale też nie cały czas, można w razie potrzeby. koresponduję z paroma wieloletnimi ADHDowcami, jak tolerancja się zbuduje, to trzeba sobie zrobić małe wakacje od leków, ale generalnie działa jak trzeba. w takich dawkach naprawdę nie ma się co martwić o zejście czy ciągi.
  • 2129 / 29 / 0
Twój wynik Aspi: 44 na 200
Twój wynik neurotypowy (nieautystyczny): 164 na 200
Wykazujesz wiekszosc cech neurotypowych
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 4024 / 372 / 951
Mój podobny (132 na stronę neurotpową).

Zaintrygowało mnie tylko o tyle, że jak tak sobie myślę jak odpowiadałbym na ten pytania jakieś 10 lub 15 lat temu, to zdecydowanie wyszłoby z bilansem w drugą stronę...
  • 7 / / 0
[ external image ]
Twój wynik Aspi: 109 na 200
Znaczenie diagnostyczne
Brak, ale wysoki wynik wskazuje na uzdolnienia.
Twój wynik z tej grupy pytań wynosi 6.7 na 10 (ponadprzeciętny).

Twój wynik neurotypowy (nieautystyczny): 108 na 200
Znaczenie diagnostyczne
Brak bezpośredniego, ale wiele osób ze zdiagnozowanym ADD/ADHD osiąga niską punktację.
Twój wynik z tej grupy pytań wynosi 3.9 na 10 (przeciętny).

Wychodzi na to, ze jestem zwykły, szary robol, więc spoczi. :cool:
Uwaga! Użytkownik policjant420 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 887 / 11 / 0
peszel pisze:
Twój wynik Aspi: 140 na 200
Twój wynik neurotypowy (nieautystyczny): 69 na 200
Wykazujesz większość cech Aspi
Powyższy wynik ze stycznia 2012
Po roku ćpania giebla na zmiane z antydepresantami wynik:
Twój wynik Aspi: 61 na 200
Twój wynik neurotypowy (nieautystyczny): 135 na 200
Wykazujesz większość cech neurotypowych

Jestem dumien %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.