Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
dex-dopalacz
alko
48
8%
jaranie
167
28%
mieszanka
26
4%
czosnek
42
7%
grejpfrut
75
12%
psychedelik
26
4%
Gałka muszkatołowa
14
2%
więcej dexa
100
17%
odpowiada mi sam dex
65
11%
inne
41
7%

Liczba głosów: 604

ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
jaranieeee ! tylko i wyłącznie
  • 34 / / 0
Po przypaleniu ( w moim przypadku wystarcza jeden, góra dwa buchy ) bardzo wzmacnia odczuwanie muzyki. Leżąc na łóżku, każdy dźwięk wygina moim ciałem w różne strony, czuję się niesamowicie rozciągnięty. Potem mniej też odczuwam zejście i mam trochę więcej apetytu, co pomaga po zwykle po DXM mam jadłowstręt.
  • 205 / 2 / 0
A próbował ktoś z was podbijać działanie deksa cetyryzyną? Sama w sobie ma bardzo niewielkie oddziaływanie na OUN ale jest inhibitorem P450 i to wcale nie słabym z tego co wyczytałem co powinno zadziałać jak użycie czosnku tyle że z wiekszą siłą.
Uwaga! Użytkownik McKirko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
Zaznaczyłem baku-baku, bo u mnie po alko, to straszna kasacja pamięci na dzień następny (ale nie, że jakiś przypał czy coś). Podczas walenia i picia jako-tako ogarniam, ale uchodzą wartościowe wspomnienia.

Pamiętam jak kiedyś musiałem podawać policjantom dane, moje i kolegi. Kolega zbytnio nie wiedział gdzie się znajduje, także padło na mnie :-D Była chyba trzecia w nocy, i piliśmy piwo w takim 'przestrzale' z banku do Centrum Handlowego, i podjeżdżają do nas. Wiadomo - standardowe gadki, że to mógłby być mandat, tralalala, tralalala., ale, że tylko nas spiszą. Podaje swoje dane, kumpla, który w trakcie bajery z policmajstrami został nawet moim kuzynem :-D A ten 'kuzyn' beztrosko opiera się o radiowóz, i sączy browara, przez którego nas spisują. Na szczęście, moja kaszlodynowa dyplomacja zadziałała, i zawinęliśmy wrotki chlać dalej, do ósmej rano bodajże. Końcówka zimy, nie do końca stopniały śnieg, a a nim woda. Z robot-walkingiem całkiem, kurwa, przyjemna opcja ;] Postawiliśmy naszemu znajomemu żulowi, ze 3 wina, które opierolił niemal duszkiem, i w okolicach ósmej rano musieliśmy odprowadzić go do domu, bo by się utopił w tych roztopach. Mam to właśnie teraz przed oczami, bo wchodzi mi 600 mg, a zaraz będzie trza pozostałe 300 wrzucić %-D Ale wracając do tej zjebanej historii, to przed tym sklepem (gdzie ten żul obalił 3 wina) 'kuzyn' postawił wcześniej siermiężnego klocka, parę godzin wcześniej %-D Pamiętam, że jeszcze trzymałem go za rękę, aby nie wpadł we własny wyrób %-D To było niedługo przed tym, jak spisywały nas psy. Jakby nas zastali w takiej pozie (i z upośledzonym wyrazem twarzy), to pewnnie by powiedzieli: no kurwa, nie wierzę %-D
Ja pierdolę, co ja tu napisałem :-D Równie dobrze, to mogłoby się nadawać do 'Tu nawijasz' :-D Ale prawda jest mocna. W takim momencie żałuję, że mieszkam w małej mieścinie, i nie spotkałiśmy żadnego odkleja. Mam zbyt zwichrowany mózg, aby opisać co się wtedy działo, ale szkoda, że nikt tego nie nakręcił. Ten film mógłby być wykorzystany do walki z autyzmem %-D
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5816 / 1204 / 43
jak dopalacz to tylko dopalacze ;]
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2466 / 15 / 0
maczana do deksa spoko kara
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 205 / 2 / 0
A to racja, raz jak już peak powoli schodził ale jednak jeszcze trwał to zapaliłem jakiegoś gotowca od kolegi z osiedla. Zdążyłem dojść do wanny żeby wziąć prszynic a nastepnie schyliłem się i już nie wiedziałem jak się wyprostować. Wszystko falowało. Była to jedna z tych mieszanek które "karają" wyjątkowo mocno. Podejrzewam o mix AM/JWH.
Uwaga! Użytkownik McKirko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 358 / 2
Tak najpryndzej to był mix JWH/AM/ur/LSD
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 205 / 2 / 0
@Jogurt
Z szacunkiem ale to sarkazm czy mi się tylko wydaje?
  • 1425 / 81 / 0
Dziwne , ze nikt nie wspomniał o baklofenie + DXM (dokładnie ta kolejność, ekstra super pozytywna faza, bardzo euforyczna, mega połączenie).
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.