Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1053 / 76 / 0
W ogole to polecam podanie doustne, zero efektow ubocznych i bomba na prawde wyzszej klasy, jedlismy 70mg NA OKO, ale mysle, ze setka - 120 wjechaloby optymalnie.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 3 / 1
już któraś w kolei substancja przy której wybrałem złą metode administracji.. musze oduczyć sie sniffować nosem wszystko co w proszku %-D
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 194 / 2 / 0
Mnie to w ogóle nie porobiło. Sniff 100mg nic po 15min druga 100 i lipa. Kurewski ból nosa i nic więcej. Sort to biały krystaliczny puder z labu z austri.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 1053 / 76 / 0
To jest moim zdaniem jedna z tych bomb, ktore czuc dopiero w sprzyjajacych okolicznosciach - melanz z alkoholem jest np. jedna z nich ;p. W tej kwestii 2-FA jest podobne do kokainy. Spotykalem sie z roznymi opiniami na temat tej uzywki, ale w w/w warunkach nie zdarzylo sie jescze, zeby ktos narzekal. A testerow bylo sporo.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Testowałem tę substancje w ilości 220mg p.o. i bardzo mi się podobało. Jedna z niewielu rzeczy na rynku rc warta uwagi. Czuć i dopaminę i serotoninę.Jest euforia. Może nie jest specjalnie mocna, ale działanie jest bardzo przyjemne, do tego ogar na znośnym poziomie, (nie tak jak rozpiz po ketonach). Można porozmawiać bez gubienia wątku. Stymulacja jest, ale do opanowania.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 306 / 36 / 1
80mg na początek, dla osoby z zerową tolerką(rok przerwy od MDMA i innych empatogenów), to dobra opcja?
podanie orall

i czy jest sens miksować w 3-FA (analogicznie jak z 5/6 apb)?
we were somewhere around Barstow
  • 2334 / 9 / 0
80mg to będzie raczej trochę mało. Polecam zjeść co najmniej 150.
Ja do tych 220 wciągałem małe (40-50mg) kreski 3-FA to momentami mnie chciało z butów wyrzucić.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 742 / 12 / 0
Nie wiem co mam o tym myśleć poszło 125 mg do nosowo efekty: szybsze bicie serca i senność wtf? Możliwe że wczoraj i przedwczoraj brałem EPH łącznie przerobiłem jakieś 0.5 g to mi taką tolerancje wyrobiło?
  • 527 / 6 / 0
Mam trochę podobnie, ale w ostatnim tygodniu pent. szedł. Rozpuściłem taką ilość jak Ty w soku i co to dało?
-senność, zmęczenie
Fakt, że wczoraj trochę mnie przewiało ale powinienem dostać energii, motywacji a nie kłaść się do łóżka?
Przetestuje na spokojnie. Narazie lipa. Skąd miałeś sort?
  • 742 / 12 / 0
Wspomniałem w dziale sprzedawcy tutaj nie wolno.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.