Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 883 / 10 / 0
Nie trudno mi w uwierzyć, że kogoś ziele nie rusza, bo mnie wysyła do galaktyki orgazmu. xD
Inna sprawa, że zdarzały się dni, że palenie prawie w ogóle nie kopało. Może sprawa psychiki. Może zawiłości biochemii mózgu...
Ostatnio zmieniony 26 września 2011 przez Elwis, łącznie zmieniany 4 razy.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 250 / 1 / 0
Wyobraźcie sobie że nigdy nie paliliście i pewnego dnia dostaliście kosmiczne ciacho na nieświadomce. Ja bym w takiej sytuacji nie zwrócił uwagi że coś się ze mną dzieje. Chyba że bym miał krzywą jazdę. Ale przy pozytywnej bym nie zauważył. Myślę że jeśli ktoś pali spodziewa się bomby jak po alko, a to przecież nie ta liga. A może po prostu rzeczywiście na początku nie działa. Na mnie wpłynęło dopiero za 3 razem. Może kwestia nieumiejętnej obsługi:P
  • 381 / 12 / 0
Moj kolega utrzymuje, ze spalil sie dopiero za ok 12 razem. Potem poplynal i jest degeneratem;p Kvjon- niestety pieprzysz, bo nie wiesz co by sie stalo, tylko spekulujesz a to nic nie wnosi. Ja kiedys tak ciacho dostalem i jak najbardziej podzialalo
  • 115 / 1 / 0
Znam nawet dwie osoby, które tak twierdzą. Nie wiem, czy 'przegapiają' fazę, czy faktycznie coś w tym jest. Trefnego towaru na pewno nie dostawali.
That's sick enough
  • 883 / 10 / 0
Mnie kopie tak, że nie da się przegapić. %-D Już dwa razy nie byłem pewny czy nie dorzuciłem jakichś innych smakołyków. xD
Ostatnio zmieniony 26 września 2011 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 1290 / 7 / 0
Osobiście takiej osoby nigdy nie znałem, ale ciekawy przypadek z takowej koleżanki. Jakoś moi znajomi są podatni na działanie trawy. :)
  • 250 / 1 / 0
carnage9 pisze:
Moj kolega utrzymuje, ze spalil sie dopiero za ok 12 razem. Potem poplynal i jest degeneratem;p Kvjon- niestety pieprzysz, bo nie wiesz co by sie stalo, tylko spekulujesz a to nic nie wnosi. Ja kiedys tak ciacho dostalem i jak najbardziej podzialalo
No spekuluję prawda. I w tym temacie zostanę przy spekulacjach bo wrzucanie komuś czegoś uważam za świństwo.
Serio na nieświadomce dostałeś? Ale bakałeś wcześniej czy to był pierwszy raz? Rozwiń wątek :-)
Nie mówiłem że by nie podziałało tylko że ktoś nie zwrócił by uwagi na to co się dzieje w jego głowie.
  • 49 / / 0
Znam ludzi którzy sobie wkręcają że mj na nich nie działa.

Np. spotkałam się z czymś takim, że są osoby, które mówią, że paliły raz czy dwa razy w życiu i więcej nie palą, bo "im to nic nie dało albo nie pokopało". Wiele ludzi jest nieświadomych, wydaje im się że powinna być faza, haluny, kolorowe światełka i tym podobne. Trzeba chyba sobie najpierw uzmysłowić na czym ma polegać palenie i jak ma na człowieka zadziałać, co ma ze sobą nieść, jakie przyjemności i się na to dobrze nastawić, a dopiero potem zacząć jarać.
Uwaga! Użytkownik Mal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 1 / 0
Mam kumpla na którego nie działa. Wie że faza jest prawdopodobnie fajna, chciałby też spróbować ale wiele razy próbowaliśmy go spalić - przyjmował po 5 wiader z rzędu i mówił że mu sie 'zmienił lekko kąt widzenia '. Myślę że to nie kwestia receptorów ale sposobu w jaki THC działa na mózg- nie zmienia u niektórych świadomości, nie pobudza mózgu jak u innych. Ale chillout pewnie czują nie wierze że można nie czuć po 5 wiadrach ale nie potrafią chyba rozpoznać w tym bani.
  • 141 / / 0
Mal pisze:
Znam ludzi którzy sobie wkręcają że MJ na nich nie działa.

Np. spotkałam się z czymś takim, że są osoby, które mówią, że paliły raz czy dwa razy w życiu i więcej nie palą, bo "im to nic nie dało albo nie pokopało". Wiele ludzi jest nieświadomych, wydaje im się że powinna być faza, haluny, kolorowe światełka i tym podobne. Trzeba chyba sobie najpierw uzmysłowić na czym ma polegać palenie i jak ma na człowieka zadziałać, co ma ze sobą nieść, jakie przyjemności i się na to dobrze nastawić, a dopiero potem zacząć jarać.
To nie o to chodzi, że sobie nie zdają sprawy itp ;)
Myśle że to rzeczywiście receptory kanabinoidowe, bo sam za pierwszym razem nie czułem nic, za drugim w sumie też nie, tylko moje nakręcenie, a za trzecim, po 2 lufach na 3 osoby myślałem że to sen, czy już jarałem czy będę jarał - totalnie stoned ;) Oj to było piękne, gdy się bałem fazy :D Ktoś zapali więcej razy, albo coś mocnego i poczuje ;) Każdy wie czego ma sie spodziewać, bo sie denerwuje przed pierwszym razem, czy po prostu jest ciekawy. Dla testu jarałem pół roku temu z kolesiem który wogóle nie palił, złapał z 4 buchy, i mówi że jest lekko inaczej, śpiący, ale o ile ja gadałem jak naspeedowany, ten siedział i nie bardzo wiedział o co w tym chodzi, nie mogl tego opisac - a nie efekty go przerosły ;).
usunięto - surv
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).