Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 397 / / 0
Ja po homecie jakieś 2-3 dni chodzę strasznie poddenerwowany, poirytowany, wszystko mnie wkurza, jestem strasznie sarkastyczny. Tak samo jak 2 moich znajomych. Identyczne objawy.
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 198 / 1 / 0
macki zgadzam się. ostatnio starałem przypomniec sobie jak było z moją pamięcią przed rozpoczęciem przygody z psychodelikami. stwierdzilem, ze tak samo jak teraz, tak i wtedy zdarzało mi sie zapomnieć różnych rzeczy, właśnie przez rozproszenie/zamyślenie. obserwowalem i rozmawialem z ludzmi, ktorzy nic nie biorą (oprócz %, w rozsądnych ilościach) i moje przypuszczenia sie potwierdziły; )
  • 60 / 1 / 0
Witam.
Pukałem ostatnio 4-HO-MET jakieś 8-10mg iv. Działanie jest chyba ok mocne wejście taki nieogar podwyższone tętno, ale w sumie było znośnie a później wyostrzone kolory naprawdę bajecznie lekkie OEVy długi spacer mogę uznać za udany. Działanie około 5 godzin. Nie było w zasadzie żadnego zejścia. Później miąłem lekkie kilkusekundowe bule głowy i jakiś organów wewnwcznych. Nie był to jakiś dokuczliwy ból jednak pytam czy tez macie cos takiego?
Advanced AL32 Processing and high-precision 32-bit / 192 kHz DA converter
  • 198 / 1 / 0
ból głowy na zejściu.
  • 2334 / 9 / 0
Po dużych dawkach (50mg+) z trawą ten "lekki ból" u mnie rozkurwiał głowę. Podobno lecytyna pomaga. Nie próbowałem jeść z nią 4-HO-MET'a bo miałem z nim styczność tylko raz od kiedy dostałem tę informację, a akurat o tym zapomniałem.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1876 / 23 / 0
U mnie ból głowy na zejsciu z 4-HO-MET był zawsze tak dokucziliwy że pożegnałem sie z tą substancją dokładnie 15 miesięcy temu i nie zamierzam już do niej wracać
Już na mega kacu ból głowy jest dla mnie o niebo lepszy niż ten po 4-HO-MET :-)
  • 608 / 60 / 0
mnie po 40mg hometa głowa wcale nie bolała (jestem dzien po tripie), bolała mnie tylko za pierwszym razem po 25mg
  • 363 / 2 / 0
dziwne u mnie.
po 30 mg 4-HO-meta, w dzien po przez pare h dosyc mocny bol glowy

po 35 mg na 150 moklo brak jakichkolwiek negatywnych efektow
Uwaga! Użytkownik herbata_yanga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1456 / 19 / 0
Po mahomecie nigdy mnie specjalnie głowa nie bolała (w sensie tak dokuczliwie, żeby na to narzekać, bo ogólnie często mam takie bóle spowodowane np. obniżonym ciśnieniem), ale za to brzuch bolał za każdym razem na zejściu, mniej lub bardziej. Po 4-aco tego nie odczuwałem.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 301 / 7 / 0
Ostatnim razem wziąłem ok30mg mahometa i.m. Wszystko było w porządku i jest nadal poza kilkunasto sekundowymi flashbackami. Przytrafiły mi się z 3razy, rano, kiedy jeszcze się do końca nie wybudziłem. Dzisiaj był 3raz, spoglądając na ścianę zamieniła się w "ścianę fraktali", wszystko wirowało, kręciło się i pływało. Długo tak będzie %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.