Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 167 / 8 / 0
Po 19 km biegu. Kiedy Franiel się zatrzymał zalało go uczucie radosnej apatii, która urosła do rangi totalnego zatracenia w rzeczywistosci, wszystko przestalo istniec. Eden
  • 278 / 11 / 0
1 i 2: aya.
  • 1 / / 0
1 raz w zyciu probowalem DXM 70 tabletek . stan nieokreslony :> (omdlaly bylem niedalem rady sie ruszyc ale wiedzialem co sie wokol dzieje) DXM TO BOG !
Uwaga! Użytkownik edek52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 634 / 4 / 0
Wypierdalaj do szkoły !

Grubo jeszcze miałem po mefedronie, poszło jakieś 150mg bez tolerki, przez chwilę czułem się wyjątkowo słabo i miałem ciemno (ale na szczęście nie czarno) przed oczami. Po chwili sytuacja się na szczęście ustabilizowała a mnie zalał potok dopaminy.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 166 / 3 / 0
1. DUZO fety, MDMA, jointy - mdlalem, padalem i prawie plakalem, hehehe.
2. mefedron, 2-ce - ojejuniu, fajnie w sumie bylo, ale wirowalo wszystko masakrycznie.
  • 131 / 2 / 0
2250 mg DXM. srogo.
  • 430 / 5 / 0
Były dwa takie tripy. Najmocniejsze ućpanie było na miksie DXM i benzydaminy, kiedy to straciłam kontrolę nad wszystkim. Poruszałam się w krainie zbudowanej z zielonego szkła, obserwowałam rozpadające się kieliszki w zwolnionym tempie... A w rzeczywistości sama rzucałam kieliszkami, biegałam po mieszkaniu, schowałam przed sobą dragi, a na koniec rozebrałam się do bielizny. Masakra.
Natomiast najdalej od samej siebie i świata byłam (czułam) podczas pierwszego razu z DXM (i w ogóle z substancjami psychoaktywnimi), bo nie wiedziałam czego się spodziewać- a jak już się zaczęło dziać, to kompletnie nie potrafiłam się w tym odnaleźć. Umarłam ;-)
  • 232 / / 0
zauważyłem że filmy odgrywają dużą rolę podczas tripa na DXM. Ja po rocznej przerwie od kaszlodynu zajwbałem sobie 1050 aco i świat z incpecji no niesamowite uczucie, człowiek dotyka czegoś a tu nagle to 'kwadratyzuje' się i przeobraża w coś innego.
  • 86 / / 0
Po zapaleniu szałwi dwukrotnie stałem się strumieniem. Za pierwszym razem jakby podziemnej rzeki albo wód macicznych, czegoś bardzo pierwotnego. Za drugim - strumieniem kolorowego, cyrkowego światła, lub kolorowych dźwięków. Nigdy nie byłem dalej od tego, co uznaje się za normalne. Kiedy wróćiłem, rzeczywistość zaskoczyła mnie swoją niesamowitością.
  • 640 / 7 / 0
DXM +trawa i nic wiecej nie trzeba.Kiedys przedawkowalem pernazyne,bylem w stanie ogolnym ciezkim ale mnie uratowali ludzie z pogotowia.To bylo najgrubsze co wstalem to sie przewracalem na podloge bad trip zycia.A najmilej tak jak mowie dex i zioło. :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.