Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
opak poczekaj aż zejdzie tolerancja, w ten weekend powinien być tripraport, no a jak nie, to w przyszły weekend ;) czyli ja G i E tak? Hmm no okej :)
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 987 / 8 / 0
Ja zamierzam zapodać 25G lub 25E. Tolerancja zerowa. Która z nich jest bardziej wizualna? Która z nich jest bardziej "głęboka"?
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
W niedziele bedzie 8 dni akurat w sam raz u mnie tolerancja na fenetylaminy trzyma 4 dni , po tym czasie moge zarzucac i nie widze roznicy w dzialaniu gdybym zarzucil to po 2 tygodniach :)
Akurat wydaje mi sie ze to 25D nie wyrabia ostro tolerancji przez swoj krotki czas dzialania.
Greenwave pytanie z dupy bylo juz przeciez mowione ze sa to substancje nie przebadane :))
Ale cos mi sie wydaje ze 25G bedzie bardziej true psychedelic niz 25E :)
  • 1876 / 23 / 0
Dostalem dzis cynka ze po Nowym roku pojawi sie TMA-2-NBOMe, jesli okaze sie ze ta substancja bedzie miala podobny profil do tma2 mysle ze trafi do serc nie jednego badacza :)
  • 3129 / 26 / 0
Ponoć nbome'owe amfetaminy to słabizna, przynajmniej tak można wnioskować po niskiej aktywności nbome'owych pochodnych DOx.
High, how are you?
  • 1876 / 23 / 0
No wlasnie sie dowiedzialem pozniej ze grupa metylowa w pozycji alfa moze obnizac aktywnosc wiec moze sie okazac ze bedzie jeszcze mniej aktywne od TMA-2 , no coz zobaczymy jak to cenowo bedzie wygladac i sie zobaczy :)
Jest jeszcze mozliwosc zakupu 4-MeO-2,5-DMePEA-NBOMe ale o tym zwiazku nie mam calkowicie pojecia .
  • 6182 / 437 / 12
opak pisze:
Jest jeszcze mozliwosc zakupu 4-MeO-2,5-DMePEA-NBOMe ale o tym zwiazku nie mam calkowicie pojecia .
Jesli miałeś na myśli 4-MeO-2,5-DMeOPEA-NBOMe to jest to NBOMe'owy odpowiednik nieaktywnego TMPEA, który jest fenetylaminowym odpowiednikiem TMA-2. TMA-2-NBOMe, skoro NBOMe-DOx można o kant dupy rozbić, także będzie do niczego. Z trimetoksów, najchętniej zobaczyłbym w akcji NBOMe-Mescaline albo NBOMe-Mescalamphetamine ( 3,4,5-trimetoksy-N-[(6-metoksyfenylo)metylo]amfetamina )
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2010 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1876 / 23 / 0
Tak wiem dowiedzialem sie wlasnie ze to odpowiednik TMPEA zastanawiam sie po co laby robia takie zwiazki hehe.

Edit:
:D:D:D
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2010 przez opak, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 6182 / 437 / 12
Tak btw, grupa NBOMe to N-(2-metoksyfenylo)metylo czy N-(6-metoksyfenylo)metylo?

Jeee, wszyscy poprawiamy swoje posty.xd

Czwarty edit: @up akurat NBOMe-TMPEA może mieć jakiś potencjał rekreacyjny, przeca to 25D-NBOMe z tlenem wsadzonym miedzy grupe metylową, a 4-tą pozycją benzenu.
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2010 przez surveilled, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 3129 / 26 / 0
NBOMe-Mescaline to kupa, tzn wymaga sporych dawek, kompletnie nieopłacalna zabawa. Działa podobnie do mesc.
High, how are you?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.