NeverRewarded pisze:Spotkal sie ktos z czyms takim jak mefedron w plynie ? :nuts: Wiem, pojebane pytanie, ale to nie moj wymysl ;-) Ponoc na slasku mozna takie cos dostac.
To nie jest wyjeba :P
+ trzeba z tym uwazac bo mozna sie przekrecic jak sie zbyt wiele wypije.
pasiursky pisze: Owszem jest to domowej produkcji bo robi to moj znajomy i powiem tylko, ze naprawde warto. Czysty mefedronowy haj ktory trwa dobrych kilka godzin.
To nie jest wyjeba
Pierwsze słysze o mefedronie w płynie a nie doświadczyłem "kilka godzin haju" nawet po 99,8 % czystym mefie z lab chińskiego. A tak w ogóle to po chuj to rozpuszczać... Ciekawe co to jest tak na prawde. Jakiś pierwszy produkt produkcji gdzie nie jest jeszcze przystosowany do wciągania i osuszony? Ja bym tego nie kupił osobiście bo chuj wie co w tym siedzi tak na prawde.
BTW. Lepiej sie nie chwalić domowymi produkcjami mefedronu kumpla :finger:
Dodam ,że mniejsze dawki nie działały (mniej wiecej takie ktore klepały za czasów legalności). Tolerancja zerowa chociaż znajomy podczas czasów legalności robił spore ciągi (to moze byc przyczyną że teraz nie działa na niego mefedorn, cos takiego w ogole jest mozliwe?). Komentarze innych użytkowników dotyczących tego sortu były okej więc nie rozumiem...
opis tej substancji dość dziwny, te białe zgrudzone kulki to nie np. lidokaina?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.