4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
NeverRewarded pisze:
Spotkal sie ktos z czyms takim jak mefedron w plynie ? :nuts: Wiem, pojebane pytanie, ale to nie moj wymysl ;-) Ponoc na slasku mozna takie cos dostac.
Jestem z tych okolic i mialem przyjemnosc to lykac. Owszem jest to domowej produkcji bo robi to moj znajomy i powiem tylko, ze naprawde warto. Czysty mefedronowy haj ktory trwa dobrych kilka godzin.
To nie jest wyjeba :P
+ trzeba z tym uwazac bo mozna sie przekrecic jak sie zbyt wiele wypije.
  • 353 / 5 / 0
pasiursky pisze:
Owszem jest to domowej produkcji bo robi to moj znajomy i powiem tylko, ze naprawde warto. Czysty mefedronowy haj ktory trwa dobrych kilka godzin.
To nie jest wyjeba
%-D %-D
Pierwsze słysze o mefedronie w płynie a nie doświadczyłem "kilka godzin haju" nawet po 99,8 % czystym mefie z lab chińskiego. A tak w ogóle to po chuj to rozpuszczać... Ciekawe co to jest tak na prawde. Jakiś pierwszy produkt produkcji gdzie nie jest jeszcze przystosowany do wciągania i osuszony? Ja bym tego nie kupił osobiście bo chuj wie co w tym siedzi tak na prawde.
BTW. Lepiej sie nie chwalić domowymi produkcjami mefedronu kumpla :finger:
  • 222 / 7 / 0
metkat pewnie.
  • 1521 / 73 / 0
albo giebel %-D
tekst powyżej =/= prawda
  • 14 / / 0
a co to może być w kryształach i wyglą tak jak pierwsze zdjęcie MDMA w duckduckgo czyli cukier i sporo grubszy kryształ niektóry ciemniejszy. mówi że to mef i naprawde jest ok ale niema takiej chęci dociągania i do kokolino wydaje mi sie że mu brakuje... ale naprawde jest ok. ale to nie to :'(
  • 353 / 5 / 0
Mój znajomy w Anglii kupił mefedron teoretycznie 97,5 % czystości. Zapach, smak typowo mefedronowy. W worku widać kryształki różnej wielkości plus coś jakby puder mefedronowy zbity gdzieniegdzie w kulki. Po wciągnięciu do nosa około 80 mg występuje nic innego jak wejście(!) silne bicie serca, zawroty, mdłości od dziwnego smaku mefedronu z czymś kwaśnym, drgawki, pot na zimnych rekach(bardziej to wszystko atak paniki przypomina). Ból przy uchu, łzawi oko po stronie gdzie jest dziurka w którą zostął wciągnięty oraz skroń napieprza. Troche znieczula podniebienie. Po 5 minutach utrzymuje się umiarkowany speed i wielkie oczy ale nie ma tej miłej euforii, słowotoku. Na pewno w tym siedzi mefedron tylko czy jest to mefedron + dosypka jakiegoś gówka czy został źle wyprodukowany. Jeśli jest tam coś dosypane można to oczyścić? Jak mi się uda to wrzuce zdjecie. Pierwsze myśl po wciągnięciu mefedronu za czasów jego legalności to było "o jap ierdole ale miło" a tutaj "o kurwa gdzie moje relanium".

Dodam ,że mniejsze dawki nie działały (mniej wiecej takie ktore klepały za czasów legalności). Tolerancja zerowa chociaż znajomy podczas czasów legalności robił spore ciągi (to moze byc przyczyną że teraz nie działa na niego mefedorn, cos takiego w ogole jest mozliwe?). Komentarze innych użytkowników dotyczących tego sortu były okej więc nie rozumiem...
  • 1521 / 73 / 0
Przecież to proste że jak ma się tolerancję to trzeba więcej przyjebać, niech wciągnie z 350mg, a jak będzie dalej za słabo to poprawi. 80mg to ja nawet IV bym nie poczuł, co to w ogóle za dawka jest, Twój kolega to szczur?
tekst powyżej =/= prawda
  • 353 / 5 / 0
Ostatni raz mefedron został spożywany około 1,5 roku temu więc tolerancji nie ma a takie kreski sypało się gdy był 99% czystości. Ten skoro teoretycznie ma 97 dawki nie powinny się znacznie różnić. Po 80 mg było za mocno (wywołało efekty ,które wyżej napisałem bez typowo "mefedronowych" euforia, słowotok itd.). Przy mniejszych ,kiedyś klepiących gdy był sort z 99%, zero efektów. Istnieje możliwość ,że mefedron w ogóle nie działa na tą osobę przez długi staż z tą substancją tak długi czas temu (bynajmniej pod kątem euforii ,nastroju)?
  • 246 / 1 / 0
w polsce mef w sprzedaży rc nie osiągał więcej niż 91% z tego co pamiętam.
opis tej substancji dość dziwny, te białe zgrudzone kulki to nie np. lidokaina?
  • 6 / / 0
tehacek masz racje to dentystyczny dodatek...unikajcie pudru z ulicy...pzdr
''chcesz zmieniać świat...zacznij od siebie''
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.