Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
To ma taki sens, jakby karać za zamówienie antybiotyku czy czegokolwiek.... Narkotyk to nie jest, a znawcą prawa być nie musisz. Jak dla mnie nie ma co się nakręcać.
  • 1174 / 228 / 23
Ktoś wie jak to jest z zamawianiem piracetamu z zagranicy na własny użytek w 2020r?
Czy jak zamówię piracetam np. z docsimon nie posiadając recepty to mogę mieć jakieś konsekwencje prawne?
Przekopałam cały internet żeby dowiedzieć się jak to jest prawnie, pytałam też swoich znajomych zajmujących się prawem i w sumie to nie wiadomo do końca. Z góry dzięki za odpowiedź .
  • 3675 / 608 / 1
Ja zamawialem z Czech i doszedl vez problemu, płatność przy odbiorze ale to bylo jak jeszcze Winter żył, czyli z 6 lat temu
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.