Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
skandal pisze:Ja dzisiaj uslyszalem ze nie maja w aptekach i dopiero w styczniu maja byc dostawy :/ Masakra w miesiec z 30 aptek , bylem w 10 i nigdzie nie ma :(
A 2 sprawa, że poprostu w wielu hurtowniach go nie ma
U mnie jest acatar za 10.30 (nie wiem czy tu u mnie ktoś ogarnia ten temat)
Teraz idzie sezon, więc na pewno apteki uzupełnią braki.
Czasem są zajebiste braki leków. Przykładowo - Setaloft zniknął z aptek na jakieś 4 tygodnie, nigdzie nie było.
Ludzie jeździli nawet do okolicznych miast żeby kupić i chuja, nic nie było.
Teraz w każdej aptece od zajebania Setaloftu.
Więc raczej nie to jest powodem nagłego zniknięcia acatarów ze sklepów.
Wolny Od Nałogów pisze:le ktoś tam pisał, że dużo dzieciarni huka metkat w Warszawie
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.