Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
skandal pisze:Ja dzisiaj uslyszalem ze nie maja w aptekach i dopiero w styczniu maja byc dostawy :/ Masakra w miesiec z 30 aptek , bylem w 10 i nigdzie nie ma :(
A 2 sprawa, że poprostu w wielu hurtowniach go nie ma
U mnie jest acatar za 10.30 (nie wiem czy tu u mnie ktoś ogarnia ten temat)
Teraz idzie sezon, więc na pewno apteki uzupełnią braki.
Czasem są zajebiste braki leków. Przykładowo - Setaloft zniknął z aptek na jakieś 4 tygodnie, nigdzie nie było.
Ludzie jeździli nawet do okolicznych miast żeby kupić i chuja, nic nie było.
Teraz w każdej aptece od zajebania Setaloftu.
Więc raczej nie to jest powodem nagłego zniknięcia acatarów ze sklepów.
Wolny Od Nałogów pisze:le ktoś tam pisał, że dużo dzieciarni huka metkat w Warszawie
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.