4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1959 / 57 / 0
I ciągle jest popyt na niego :-D .
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 600 / 68 / 0
Ja dzisiaj uslyszalem ze nie maja w aptekach i dopiero w styczniu maja byc dostawy :/ Masakra w miesiec z 30 aptek , bylem w 10 i nigdzie nie ma :(
  • 115 / 1 / 0
skandal pisze:
Ja dzisiaj uslyszalem ze nie maja w aptekach i dopiero w styczniu maja byc dostawy :/ Masakra w miesiec z 30 aptek , bylem w 10 i nigdzie nie ma :(
nie prawda, dzis do aptek w moim smutnym jak pizda mieście dowieźli, kingzajz dla każdego
  • 600 / 68 / 0
No u mnie w miescienie acataru nie uraczysz ale za to dostalem sudafed w zajebistej cenie , 8.49 :) Tylko jasny huj mnie trafial przy filtrowaniu
  • 394 / 5 / 0
TwojDzielnicowy Ja myśle, że teraz jest inny problem dzieciaki ćpające dopalacze są na głodzie i nie mają co ćpać to za robienie metkatu się biorą. Ja naszczęście ćpam nałogowo tylko kode ale mam zamiar spróbować metkatu i.v.
A 2 sprawa, że poprostu w wielu hurtowniach go nie ma
  • 195 / / 0
Pierdolenie o szopenie.
U mnie jest acatar za 10.30 (nie wiem czy tu u mnie ktoś ogarnia ten temat)
Teraz idzie sezon, więc na pewno apteki uzupełnią braki.

Czasem są zajebiste braki leków. Przykładowo - Setaloft zniknął z aptek na jakieś 4 tygodnie, nigdzie nie było.
Ludzie jeździli nawet do okolicznych miast żeby kupić i chuja, nic nie było.
Teraz w każdej aptece od zajebania Setaloftu.
Uwaga! Użytkownik perplexity nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 27 / 0
Z tymi dzieciakami to trochę przesada. Żeby zrobić kota to trzeba posiadać trochę oleju w głowie. Nie wystarczy wejść do sklepu, poprosić o jakiegoś mózgotrzepa, czy innego wyrwichuja. Tutaj po pierwsze taki dzieciak musi wiedzieć o istnieniu takiego czegoś jak metkat i posiadać wiedzę jak go zrobić. Fakt wiedza ta nie jest ezoteryczna i dostępna dla każdego kto wejdzie chociażby na ten serwis i poszuka. Ale zanim dwa lata temu został otwarty pierwszy sklep z dopalaczami, to jakoś dzieciarnia masowo tego nie kupowała, chociaż kilka dobrych latek można było je nabyć przez internet. Dopiero powstanie sklepów stacjonarnych i związany z tym łatwy dostęp do ćpania sprawił iż mamy co mamy. Pamiętam jeszcze jak w funshopowych wątkach użytkownik Mały Piki na moje pytanie dlaczego nie kupi czystego mefedronu, tylko daje się robić w chuja kupując mefedron z dodatkami po zawyżonej cenie, pierdolił coś, że większość ludzi woli gotowy produkt do rąk własnych, niż zabawy w zamawianie, syntezy itp.

Więc raczej nie to jest powodem nagłego zniknięcia acatarów ze sklepów.
  • 394 / 5 / 0
To dziwne, że takie dzieci wolą się telepać na skręcie niż zrobić banalną synteze ale 90% klientów tego typu sklepów to dresy sam wiem bo widze kto się kręcił koło tego typu sklepów. Nie tak jak myśli tvn, że to dzieci 12-16. Ale ktoś tam pisał, że dużo dzieciarni huka metkat w Warszawie więc już sam nie wiem.
  • 134 / / 0
Wolny Od Nałogów pisze:
le ktoś tam pisał, że dużo dzieciarni huka metkat w Warszawie
Pierdolenie.
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
Przyjedz na mazury synu hahahahaah zobaczysz jak sie huka
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Zablokowany
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.