Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 25 / 1 / 0
to i ja odpowiem, jakie sa doznania ze strony kobiecej.
otoz sa nieziemskie. dziekuje, do widzenia.

mimo kilkuletniego uzaleznienia od fety, nadal po wciagnieciu mam niesamowita chec na seks i nadal czuje sie z tym dobrze. amfo, nimfomania.
mowisz, biale nie jest zle, byle tylko je przespac
ty w tym wszystkim zapomniales, jak wyglada slonce

in soviet russia drugs use you!
  • 106 / 9 / 0
"Mały" nie zawsze chciał stanąć na wysokości zadania. Jak już udało się wspólnie z partnerką doprowadzić go do stanu używalności to sex do białego rana. Wcale nie miałem problemów z przedwczesnym wytryskiem a wręcz byłem w stanie utrzymywać się na granicy orgazmu (bardzo przyjemne uczucie). Sam wytrysk nie pełny i trochę bolesny. Byłem w stanie osiągnąć klika orgazmów jednej nocy. Ogromne podniecenie powodowało, że miałem ochotę na pieszczenie jej ciała. Namiętne całowanie jak i miłość oralna w obie strony sprawiało mi mega frajdę.
"Przyszłość zaczyna się dziś, nie jutro."
  • 5 / / 0
Kurde ja po fecie miałem wrażenie że jest mały, ale jak doszło co do czego to łoł !:O Spędzony z moją dziewczyną czas po fukaniu był nieziemski ! Ale jak będziesz na zjebie to lepiej spierdalać bo wiadomo nic się nie chce i jeszcze do tego szybkie dojście :/ Ale polecam :D
  • 1179 / 9 / 0
Nie nie, wlasnie najlepszy na zwala jest seks. W momencie, w ktorym dochodzisz, dostajesz sygnal, ze koniec zabawy;p wtedy browarek i lulu ^_^
Przynajmniej ja tak mam;P
  • 133 / 2 / 0
Z mojej strony mogę powiedzieć ,że z dziwką to ciężko żeby postawiła na baczność.
Ale z moją byłą kobietą nie miałęm najmniejszego problemu , wystarczy ,że przetarła udem między nogami i już był gotowy do pracy :D
Seks jest dłuuuuuuugiii i kozacki .
Na zwałe jest dobry jak chcesz zasnąć bo wyczerpuje na maksa i dokładnie , lufka , piwko , buzi i lulu :)
  • 15 / / 0
o tak dokładnie jak kolega wyzej napisał.Bedac naszurany wystarczy mały bodziec ze sztrony kobiety i mozna juz nigdy nie konczyc.A z sildenad\filem to jest dopiero jazda choc nie polecam bo pikawka bedzie miala święto 1 listopada.Na zwale tez sie dobrze seksi.
Uwaga! Użytkownik hory nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Po pierwszym razie z frytą doznałem szoku jak zobaczyłem resztki pindola :O . Z ciekawości napierdalalem niemca w kask, zlalem sie po 30 min. Z doswiadczenia bez fety mysle ze Panna musialaby sie postarac zeby postawic go na bacznosc ale potem moglbym nakurwiac frykcyjnymi jak mlot udarowy. Niestety watpie abym sam sie zlal. Ale przynajmniej Panna zadowolona. Po fecie też patelnia myśle poszłaby mistrzowsko:D . Po fecie libido mi spada. Walenie konia pomaga na zjebach. Przynajmniej mi:P
  • 333 / 12 / 0
el_patron pisze:
Po pierwszym razie z frytą doznałem szoku jak zobaczyłem resztki pindola :O . Z ciekawości napierdalalem niemca w kask, zlalem sie po 30 min. Z doswiadczenia bez fety mysle ze Panna musialaby sie postarac zeby postawic go na bacznosc ale potem moglbym nakurwiac frykcyjnymi jak mlot udarowy. Niestety watpie abym sam sie zlal. Ale przynajmniej Panna zadowolona. Po fecie też patelnia myśle poszłaby mistrzowsko:D . Po fecie libido mi spada. Walenie konia pomaga na zjebach. Przynajmniej mi:P
jesteś oblechem !! :wall: o , stary. daj spokój z tymi opisami .
-do rogera powiem że śmiem twirdzić że pani lekkich obyczajóch też dała by rade ... :-p o, napewno by dała rade. i lepszego określenia niż "dała by rade " w tym momencie niemam na dysku, ale i po co , takie chyba może bĆ ;-)
a tak już poza żartami, uważam że jednak emocjonalne nastawienie oddziaływuje najmocniej i tutaj poprę kolegę od meht tj
- moja,ta którą kocham ,ta świadomość połączona z jej ciałem i wzrokiem .. tak:-), bardzo miłe.
pozdrawiam ,a kolega (el-Łódź?) niemców (-z małej-) jak chcesz lać po kaskach to wjazd na skurwieli za Odrą !!!
jeszcze sam się dołącze .tadaaammm :gun:
<<<La Fete Continue..>>>
  • 158 / / 0
ad_lawliet pisze:
to i ja odpowiem, jakie sa doznania ze strony kobiecej.
otoz sa nieziemskie. dziekuje, do widzenia.

mimo kilkuletniego uzaleznienia od fety, nadal po wciagnieciu mam niesamowita chec na seks i nadal czuje sie z tym dobrze. amfo, nimfomania.

DOBRZE PRAWI! Sypać jej kreskę! mam dokładnie tak samo.
  • 1179 / 9 / 0
Żałuję że was nie znam dziewczyny :gun:

Z drugiej strony seks po fecie to nic w porównaniu do tego po mefie...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.