Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
otoz sa nieziemskie. dziekuje, do widzenia.
mimo kilkuletniego uzaleznienia od fety, nadal po wciagnieciu mam niesamowita chec na seks i nadal czuje sie z tym dobrze. amfo, nimfomania.
ty w tym wszystkim zapomniales, jak wyglada slonce
in soviet russia drugs use you!
Przynajmniej ja tak mam;P
Ale z moją byłą kobietą nie miałęm najmniejszego problemu , wystarczy ,że przetarła udem między nogami i już był gotowy do pracy :D
Seks jest dłuuuuuuugiii i kozacki .
Na zwałe jest dobry jak chcesz zasnąć bo wyczerpuje na maksa i dokładnie , lufka , piwko , buzi i lulu :)
el_patron pisze:Po pierwszym razie z frytą doznałem szoku jak zobaczyłem resztki pindola :O . Z ciekawości napierdalalem niemca w kask, zlalem sie po 30 min. Z doswiadczenia bez fety mysle ze Panna musialaby sie postarac zeby postawic go na bacznosc ale potem moglbym nakurwiac frykcyjnymi jak mlot udarowy. Niestety watpie abym sam sie zlal. Ale przynajmniej Panna zadowolona. Po fecie też patelnia myśle poszłaby mistrzowsko:D . Po fecie libido mi spada. Walenie konia pomaga na zjebach. Przynajmniej mi:P
-do rogera powiem że śmiem twirdzić że pani lekkich obyczajóch też dała by rade ... :-p o, napewno by dała rade. i lepszego określenia niż "dała by rade " w tym momencie niemam na dysku, ale i po co , takie chyba może bĆ ;-)
a tak już poza żartami, uważam że jednak emocjonalne nastawienie oddziaływuje najmocniej i tutaj poprę kolegę od meht tj
- moja,ta którą kocham ,ta świadomość połączona z jej ciałem i wzrokiem .. tak:-), bardzo miłe.
pozdrawiam ,a kolega (el-Łódź?) niemców (-z małej-) jak chcesz lać po kaskach to wjazd na skurwieli za Odrą !!!
jeszcze sam się dołącze .tadaaammm
ad_lawliet pisze:to i ja odpowiem, jakie sa doznania ze strony kobiecej.
otoz sa nieziemskie. dziekuje, do widzenia.
mimo kilkuletniego uzaleznienia od fety, nadal po wciagnieciu mam niesamowita chec na seks i nadal czuje sie z tym dobrze. amfo, nimfomania.
DOBRZE PRAWI! Sypać jej kreskę! mam dokładnie tak samo.
Z drugiej strony seks po fecie to nic w porównaniu do tego po mefie...
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.