Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Psychodeliki i mięsne tripy
Nie jem mięsa w ogóle, nie mam mięsnych tripów
28
17%
Nie jem mięsa w ogóle, mam mięsne tripy
3
2%
Jem mięso sporadycznie, nie mam mięsnych tripów
38
23%
Jem mięso sporadycznie, mam mięsne tripy
8
5%
Jem ogromne ilości mięsa, nie mam mięsnych tripów
72
44%
Jem ogromne ilości mięsa, mam mięsne tripy
15
9%

Liczba głosów: 164

ODPOWIEDZ
  • 3362 / 349 / 0
Ktoś kiedyś powiedział, że badtripy się biorą z tego ze ludzie próbują walczyć z myślami / wizjami etc. Może dajcie się ponieść tych miesnym wizjom, pomyśleć... :)
  • 471 / 2 / 0
Mięsne wizje stanowiły tylko część mojego bad tripa i mięso jako takie nie było jego motywem przewodnim. bardziej przeraził mnie stłoczony w słoiku po ogórkach ludzki płód i kilka innych rzeczy.

Doświadczenie było tak przytłaczające i wszechogarniające, że nie musiałem dać mu się ponieść a zwalczać go nie miałem jak.. byłem kompletenie ubezwłasnowolniony psychicznie gdy to się działo. Bezwiednie oddałem się badtripowi.
  • 744 / 28 / 0
Całkiem ciekawe, wiesz może w jakimś innym wymiarze czy też wszechświecie równoległym żyją istoty które uprawiają ludzi, tak jak my np. ogórki i robią sobie na zimę z nich przetwory i inne takie smakołyki.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 471 / 2 / 0
Ah te biedne ogórki i ich uczucia.
  • 968 / 96 / 0
opętany?
czemu jesteś opętany?
  • 471 / 2 / 0
Nie jestem (a przynajmniej lubię tak myśleć). Podoba mi się to słowo najzwyczajniej.
  • 168 / / 0
FajnieJest pisze:
Ktoś kiedyś powiedział, że badtripy się biorą z tego ze ludzie próbują walczyć z myślami / wizjami etc. Może dajcie się ponieść tych miesnym wizjom, pomyśleć... :)
Walczyć i się do nich przywiązywać i wartościować, zamiast je obserwować jak film na ekranie. No ale czasami jest to zajebiście trudne, szczególnie jeżeli dotyczą realnego życia/ważnych spraw, które się zjebało.

Natomiast łatwiej przyjąć taką postawę do całkiem odjechanych wizji, jak np. z mięsem. Wystarczy cały czas utrzymywać w głowie tę postawę obserwatora. Swego czasu pracowałem dosłownie kilka dni w rzeźni, jakoś niedługo potem zrobiłem sobie tripa na 4-aco-dmt. Fraktale i ten fraktalny podkład całego obrazu zamieniał się w jakby puzzle złożone z różnych części mięsa świń. Doświadczenie ciekawe, ale raczej nic niezwykłego. Ten sam mechanizm występuje np. gdy cały dzień gra się w jakąś grę. Kiedyś przez trzy dni grałem non stop w GTA SA i gdy później wyszedłem na miasto, wydawało mi się jakbym znajdował się w świecie gry, tzn. mój mózg widząc samochód w pierwszej chwili porównywał go z samochodem z gry. Taka faza bez ćpania.
opętany?
czemu jesteś opętany?
Opętani to są katolicy, przez byty, które podszywają się pod Jehowę.
Uwaga! Użytkownik szlachetny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 87 / / 0
Uwielbiam jesc mieso, jem duzo miesa! Mam same zaje´´ste tripy! Pozdro!
"Rzeczywistość to świadomy mega-fraktalny hologram.Samodoskonaląca się pętla struktur powielających się w nieskończoność."
  • 1951 / 14 / 0
Mięsne tripy. Zależy jak to rozumieć. Ostatnimi czasy na większości tripów w mojej ekipie przewija się motyw zabaw nożem. Kroimi warzywa i owoce, wyobrażając sobie, że to żywi ludzie. Dyskutujemy o krojeniu człowieka, o morderstwach i innych brutalnych sprawach. Ludzie nieobeznani z naszą chłodno-analityczną naturą trochę się nas obawiają. Ale wbrew pozorom nie jesteśmy groźni.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 471 / 2 / 0
No trochę pierdolnięci jesteście, że o takich sprawach na tripie gadacie, nie da się ukryć %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.