Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Twoj blad to picie kawy... przy odstawianiu powinno sie unikac jakichkolwiek stymulantow... piwo moze pomoc z tym ze podnosi cisnienie i trzeba uwazac...
Twoj bl
Zlekceważyłem ten rozpuchol i popełniłem spory błąd.Od teraz nie robię ciągów dłuższych niż 2 tyg.
E:Barbi, alko i tram się zainstalowały wreszcie.Ulga.
W ten weekend odstawiam, teraz piję małe dawki żeby w ogóle się jak pizda skapciała nie czuć. Dostaję kurewskiego niepokoju ruchowego, dosłownie spazmy mam jak trochę więcej giebla wypiję (przez trochę więcej mam na myśli 1ml).
Jak wspomóc wchłanianie wody? Mam wrażenie, że wszystko wysikuję.
Teraz zeżarłem błonnik i probiotyki, żeby wysrać resztki tej mazi którą sram za każdym razem jak piję giebla i ruszyć żołądek, zaraz coś zjem sobie (powolutku do celu) i idę spać. Bez kitu, jak się najem to czuję się bardzo senny, zaś jak zapiję gieblem to jest senność ale ta kurewska dopaminowa akatyzja nie pozwala zasnąć. Dziś w nocy w ogóle nie spałem, mimo tego, że giebla wypiłem, tylko się rzucałem po łóżku mordowany tym niepokojem ruchowym. Po prostu MUSZĘ się ciskać, jak przestaję to mnie rozwala w środku. Dopaminowe działanie bardzo.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Widzę z opowieści użytkowników, że odstawianie GBL bez benzosów lub przynajmniej alkoholu to bardziej przejebana sprawa niż początkowo sądziłem. Dlatego tym bardziej postanawiam się nie wpierdolić hehe. Tylko rekreacyjne, niezbyt częste używanie. Wtedy jest pięknie.
Tez widze Toker, ze ci GBL nie sluzy, szczegolnie z twoja przeszloscia z ta substancja ;)
No nie służy mi, odstawiam i od tego czasu będę pijał raczej bardziej rekreacyjnie, bo już mnie trafia powoli. alko może wprowadzę do odstawiania, aczkolwiek i tak będzie to niebezpieczne. Moja krew jest po prostu gęsta jak schodzę z giebla, staje się taka "ciężka" i gęsta że serce nie za bardzo lubi to pompować. Najgorzej jak zaczyna zjeżdżać i zdaję sobie sprawę z tego wszystkiego... Aspiryna mode on, będę jeszcze te małe dawki jakoś zapijał i może, może... Nawet nie wiem jak się do tego zabrać tak naprawdę. Jak odstawiam nagle to umieram po prostu, jak wstaję to pisk w uszach wraz z każdym uderzeniem serca i mam wrażenie że zemdleję zaraz, a jak za dużo wypiję to mam spazmy mięśni przy których zamykam oczy i przysypiam, jednocześnie mam uczucie w mózgu jakby mi neurony "pękały" (cracking, jak ja to nazwałem).
Gjebl to zło gdy się zaczyna chlać go tak często... No ale to dopiero pierwszy tydzień ciągu, teraz jak odstawię cold turkey to mam nadzieję się pomęczyć tylko jeden dzień, nie więcej. Chociaż nie wiadomo jak to może być...
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
A i jeszcze jeden mała uwaga. Byłem ponad pół roku czysty i poczułem perfumy o zapachu podobnym do naszego płynu do graffiti i powiem wam, że skutku związane z odstawieniem wróciły. Czując sam zapach, który tylko w jakimś stopniu przypominał charakterystyczne powonienie GBLa.
kowalskii pisze:NIe, o mnie chodzi , literówka się wkradła, bo na odstawce gbla też puchnie mi twarz, a do tego jeszcze benzo i jak balon chodzę hehekatotaliban pisze:Ze jak ?Nie chcę nagle przerywać, bo opuchnie mu twarz..
Tobie tez puchnie ryj, czy to mialo byc jakies smieszne nawiaznie to mego pochnietego ryja ? ;-)
E:Belergot do tego
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.