Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 119 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: trass »
Nasunęło mi się to samo pytanie, gdy przeczytałem jego wypowiedź.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2010 przez trass, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik trass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: skunx »
taa... mamy tu tez takich "chemikow" na dzielni.
A na serio to zazenowal mnie teraz poziom :/
Za kilka dni opisze swoje doswiadczenia z emceem.
:)
  • 53 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: rev »
2-ethylamino-1-p-tolylpropan-1-on.

Czy ta nazwa jest napewno poprawna dla 4-EMC??
  • 1233 / 12 / 0
thylamino-1-p-tolylpropan-1-on.

Czy ta nazwa jest napewno poprawna dla 4-EMC??
Nazwa którą wymieniłeś to 4-MEC, a nie 4-EMC.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 1 / 0
Ehhh, a jaka jest ze tak powiem ogolno swiatowa nazwa dla 4-EMC, bo musze ja podac mojemu dostawy zeby sprawdzil mozliwosci produkcyjne :/
  • 1233 / 12 / 0
4'-etylometkatynon. Z tego co wiadomo M-B to substancja na razie tylko dostępna w Polsce.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 1 / 0
Hmmm, czy to oznacza, ze wymyslona w polsce? Bo ta nazwa brzmi mi jakos tako po polskiemu i nie wiem czy jak to napisze mojemu czlowiekowi z innego swiata czy bedzie wiedzial o co chodzi :/

W ogole duckduckgo nie znajduje nic poza hyperreal na temat 4-emc czy 4'-etylometkatynon heh :/

a to przypadkiem nie bedzie to:

4-ethylmethcathinone

?
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
niedawno znalazłem ogłoszenie z którego wynika
że zagranica już w lutym można było kupić 4-EMC
za 1kg 2600 euro.
  • 53 / 1 / 0
To jak to jest z ta nazwa? :/
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gulhul »
4-etylometkatynon to jest po prostu polska nazwa. 4-ethylmethcathinone to jest angielska nazwa, więc jeśli Twój dostawca jest zza granicy podaj mu tę drugą nazwę.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.