Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema, wczoraj z kumplami skręciliśmy 3 jointy z ziółka (podobno dobre ale nigdy nie wiadomo u nas) no i po jakoś trzecim buchu zaczęło mi odwalać i czułem silną euforię połączoną z głupawką jakiej jeszcze po mj nie czułem i wydaje mi się że mogło to być zbliżone do działania stymulantów chociaż żadnych jeszcze nie probowalem. Kilkanaście minut później poszedłem do pokoju obok się wyciszyć bo czułem, ze odwalało mi coraz bardziej no i przesiedziałem tam z 20 min, a później już uspokojony wróciłem do chłopaków. Ogolnie po tym czasie było już lepiej ale serce biło mi bardzo szybko a kończyny co jakiś czas jakby same drgały i nie mogłem usiedzieć w miejscu aczkolwiek psychicznie czułem się uspokojony. Po 1.5h poszliśmy na spacer no i było elegancko bo byłem całkowicie wyluzowany, przemykałem oczy i wyobrażałem sobie jakieś bajki z dzieciństwa. Po powrocie mieliśmy iść spać i wtedy nagle poczułem zimno i zaczęło mną strasznie drżeć, ogl nieprzyjemnie ale po jakimś czasie przestało. Myślicie że mógł to być jakiś chemil czy po prostu ja sam sobie nakręcałem tą fazę i tak zareagował mój organizm?
  • 3177 / 888 / 5
Zajebałeś się jak przedszkolak. Na następny raz możesz przygotować sobie np. colę. Cukier pomaga w takich przypadkach.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.