Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema, wczoraj z kumplami skręciliśmy 3 jointy z ziółka (podobno dobre ale nigdy nie wiadomo u nas) no i po jakoś trzecim buchu zaczęło mi odwalać i czułem silną euforię połączoną z głupawką jakiej jeszcze po mj nie czułem i wydaje mi się że mogło to być zbliżone do działania stymulantów chociaż żadnych jeszcze nie probowalem. Kilkanaście minut później poszedłem do pokoju obok się wyciszyć bo czułem, ze odwalało mi coraz bardziej no i przesiedziałem tam z 20 min, a później już uspokojony wróciłem do chłopaków. Ogolnie po tym czasie było już lepiej ale serce biło mi bardzo szybko a kończyny co jakiś czas jakby same drgały i nie mogłem usiedzieć w miejscu aczkolwiek psychicznie czułem się uspokojony. Po 1.5h poszliśmy na spacer no i było elegancko bo byłem całkowicie wyluzowany, przemykałem oczy i wyobrażałem sobie jakieś bajki z dzieciństwa. Po powrocie mieliśmy iść spać i wtedy nagle poczułem zimno i zaczęło mną strasznie drżeć, ogl nieprzyjemnie ale po jakimś czasie przestało. Myślicie że mógł to być jakiś chemil czy po prostu ja sam sobie nakręcałem tą fazę i tak zareagował mój organizm?
  • 3220 / 911 / 5
Zajebałeś się jak przedszkolak. Na następny raz możesz przygotować sobie np. colę. Cukier pomaga w takich przypadkach.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.