Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 230 / 13 / 0
Po homecie, na zjeździe GBL był czymś idealnym. Nie zmulał, była lekka euforia, chciało się gadać, no i po jakichś 2-3h jakoś mi się zasnęło łatwiej niż poprzednim razem bez GBL. Ale to była dawka 1,5ml.
Bo po co komplikować sobie dziwne rzeczy?
  • 6206 / 441 / 12
4-HO-MET + 2C-E, kiedy schodził peak walnąłem 2,5ml GBL i wkręcił mi się lekki bad trip. Nie powiem, że nie było _interesująco_, ale miło na pewno nie. Do psychodelików mi nie pasuje.

Ale wszelkie stymulanty nieeuforyczne jak najchętniej. Do kannabinoidów trzeba mieć nastawienie, jak byłem zmęczony 1,5ml, a następnie pół godziny później lufka(JWH-122)+1,5ml GBL dojebały mnie straszliwie, a niedawno 1,9ml i taka sama lufka - bene, bene!

Stymulanty euforyczne - na zjeździe, GBL zbija trochę tą czystą ketonową euforię, a ta jest fantastyczna.

Depresanty - zgon.

No, i na koniec, miks kawa+papieros+<1,5ml GBL. Nic tak pozytywnie nie nastraja do dnia, jak ten kombos. Nie warto go jednak psuć niczym więcej, i mam tu na myśli także większe ilości GBL.
  • 326 / 4 / 0
Nie ma nic gorszego niż miksowanie GBL'a z jeszcze większą ilością GBL'a :P, masakrator przypałogenny z tendencją do przewracania się nawet siedząc zwyczajnie na krześle....
  • 291 / 2 / 0
wczoraj zmixowalem ok 15mg MDPV (waporyzacja) z 1,5ml GBLa.. nic ciekawego oprocz chujowego zjazdu i strasznego bolu glowy
nie polecam
  • 3449 / 128 / 8
To miałeś chujowe MDPV, według mnie GBL do MDPV to jedyna rozsądna opcja. Niemal zabija zjazd, a ten przy MDPV to coś koszmarnego. Nie umiem go z niczym porównać. Zaczyna się już z 5 minut po pojawieniu się pierwszych efektów i trwa 12 godzin ^^
  • 291 / 2 / 0
no z tym zjazdem masz racje.
a co do mojego MDPV to raczej nie bylo chujowe..
a GBLa nie bralem na zjezdzie tylko zaraz po spaleniu
  • 3449 / 128 / 8
No zaraz po spaleniu to rzeczywiście nie warto, ale na zjazd to minimum 2 ml na godzinę. Jak GBL osłabnie i dojdzie do głosu to uczucie "kurwaaaaa po co ja znów brałem to gówno", nie ma na co czekać i trzeba pić jeszcze. Dawki ze 2 razy większe niż normalnie i 2 razy częściej :P
  • 1 / / 0
GBL + alko to brzmi strasznie ale po moim obecnie drugim cyklu 500 ml/30 dni gdzie 7 ml i stalem sprobowalem pokombinowac z alko. alko samo w sobie jak z jednym sasiadem pilem to padl, przyszedl kolejny, kolejny. na koniec 7 ml i ja tez gleba, ino inaczej. oni z bolacymi glowami a ja prpbowalem pisac palcem na ekranie komputera i jakos mi to nie wychodzilo, staralem sie bardzo i co 1h 2ml, po 3 takich doszedlem ze brakuje mi klawiatury :D doszedlem i 10 rano do siebie gdy oni wciaz cierpieli :) teraz druga doba nie spie, nie pije alko nie biore lekow tylko poprostu bez GBL-a nie chce mi sie spac. czuje ze i ta nocke moglbym tak zaliczyc wiec sie po jakis usypiacz podlacze. i ps nie polecam 24/7 meczace strasznie,tolerancja skacze niesamowicie pod koniec. na weekendy zamiast piwka TO JEST TO !!!
Uwaga! Użytkownik kabayaki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
Czeslaw pisze:
To miałeś chujowe MDPV, według mnie GBL do MDPV to jedyna rozsądna opcja. Niemal zabija zjazd, a ten przy MDPV to coś koszmarnego. Nie umiem go z niczym porównać. Zaczyna się już z 5 minut po pojawieniu się pierwszych efektów i trwa 12 godzin ^^
hahaha mówiłem żebyś tego nie jarał ;)
  • 3449 / 128 / 8
A ja czułem, że masz rację. Mimo to chcialem spróbować i żaluję :P NIE POLECAM
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.