odkupiciel pisze: Alkohol to najhujowszy drag.
pomijajac wszystkie wspomniane tutaj chujowe legendy to dropsy na H istnieja ]
Przeciez heroina podana doustnie rozpadnie sie do morfiny
odkupiciel pisze: Różni ludzie gadają, że przesadzam z ćpaniem chociaż na prawdę jestem ćpunem niedzielnym
Sami robią libacje alkoholowe po 2-3 razy w tygodniu przy czym dobrze sie zeszmacają.
Alkohol to najhujowszy drag.
No ja na gg i na imprezach to prawie bez przerwy rozmawiam o narkotykach... Znaczy na imprezach narkotyki są jednym z najżywszych tematów obok muzyki, polityki i alkoholu, a na gg obok ezoteryki i muzyki. W szkole raczej o tym nie rozmawiam, tylko czasami. Dość sporo osób w mojej szkole wie o Acodinie :) Te najbardziej rozrywkowe koleżanki, z którymi imprezuję częściej bądź rzadziej to go nawet brały.
No, ale ja nie jestem osobą, która cały czas mówi wszystkim dookoła o swoich fazach, no może czasem w necie, ale to tak bardziej dla wzbudzenia kontrowersji :) W realu bym się tak wstydziła. Powiem, że jest mi bardzo przykro, gdy ktoś mnie krytykuje i mówi, żebym nie ćpała.
Jedyną osobą, która powiedziała mi, że za dużo o tym mówię jest mój chłopak. Z tym, że na początku to on miał dużo większą wiedzę ode mnie i on zawsze poruszał ten temat. On jednak umie zachować umiar.
ja myślałem ze gadają tylko na temat glebokiego gardła co i jak pochytać...
masturbator:a to kobiety gadają o innych rzeczach?
ja myślałem ze gadają tylko na temat glebokiego gardła co i jak pochytać...
Stary,pojechałes po bandzie :-D
-mam kolege, który raz jadł grzyby - już 3 lata z domu nie wychodzi
-człowieku mam skuna chemią doprawianego
-mam zioło z jamajki, jedna kula i nas 4 nie ma
-nie napierdalaj fety jak jarałeś, bo Cię wykręci
Rodzice:
-lepiej się wódki napij
-skończysz na rozpuszczalniku jak xxx
-pierwsza działka zawsze jest za darmo tak żeby Cie uzależnić ( szkoda, że mi się to nie zdarza :) )
Ostatnio się poddałem i nie gadam już ze starszymi o ćpaniu, człowiek próbuje wytłumaczyć, oświecić ciemnogród, ale to wszystko na nic. Koledzy niektórzy palą, z jednym wciągam kreski, ale psychodelika żadnego nie tkną, bo to ryje mózg przecież. O aptece jak kiedyś wspomniałem to mnie kurwa napiętnowali. Czasami się zastanawiam czy jestem pojebany bo ćpam, czy to inni są jebnięci, bo tego nie robią. Gdybym miał z kim to mógłbym non-stop dyskutować o dragach, ale w towarzystwie to niebezpieczny temat, bo ludzie szybko Cię szufladkują jako narkomana.
-mam zioło z jamajki, jedna kula i nas 4 nie ma
Kiedyś w szkole jeden łepek opowiadał, że jego wujek przywiózł palenie "Dżamajka" które ma 98% THC.
Mówił że palił to i jedną lufką można skopcić 20 osób.
Był święcie przekonany i upierał sie co do prawdziwości swoich słów... W końcu jeden z słuchaczy nie wytrzymał i chłopak dostał płaskiego, odbił sie od ściany i temat o 98'io procentowym skunie został zamknięty
karton pisze: -skończysz na rozpuszczalniku jak xxx
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.