Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Marcelino »
Spoko, do dziś pamiętam jak kumpel straszył mnie przed pewnym suszem, mówiąc że jest UWAGA: "podlewany brownem żeby uzależnić za pierwszym razem." Do dziś nie moge dojsc skąd ten człowiek wiedzial że istnieje coś takiego brown biorąc jego ogólne ogarniecie pod uwage.
Uwaga! Użytkownik Marcelino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kezer@ »
pomijajac wszystkie wspomniane tutaj chujowe legendy to dropsy na H istnieja :)
Uwaga! Użytkownik kezer@ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
odkupiciel pisze:
Alkohol to najhujowszy drag.
chuja tam.
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2010 przez tehacek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2497 / 50 / 0
[quote="kezer@"]
pomijajac wszystkie wspomniane tutaj chujowe legendy to dropsy na H istnieja ]

Przeciez heroina podana doustnie rozpadnie sie do morfiny
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
odkupiciel pisze:
Różni ludzie gadają, że przesadzam z ćpaniem chociaż na prawdę jestem ćpunem niedzielnym
Sami robią libacje alkoholowe po 2-3 razy w tygodniu przy czym dobrze sie zeszmacają.
Alkohol to najhujowszy drag.
No, właśnie! Kiedyś chciałam sobie dłuższą przerwę od ćpania, ale wokół mnie sami palacze i alkoholicy. No i człowiek myśli "Wszyscy piją i palą, a przecież to są ciężkie dragi, więc czemu ja sobie nie mogę pozwolić na lepsze specyfiki? xD"

No ja na gg i na imprezach to prawie bez przerwy rozmawiam o narkotykach... Znaczy na imprezach narkotyki są jednym z najżywszych tematów obok muzyki, polityki i alkoholu, a na gg obok ezoteryki i muzyki. W szkole raczej o tym nie rozmawiam, tylko czasami. Dość sporo osób w mojej szkole wie o Acodinie :) Te najbardziej rozrywkowe koleżanki, z którymi imprezuję częściej bądź rzadziej to go nawet brały.
No, ale ja nie jestem osobą, która cały czas mówi wszystkim dookoła o swoich fazach, no może czasem w necie, ale to tak bardziej dla wzbudzenia kontrowersji :) W realu bym się tak wstydziła. Powiem, że jest mi bardzo przykro, gdy ktoś mnie krytykuje i mówi, żebym nie ćpała.
Jedyną osobą, która powiedziała mi, że za dużo o tym mówię jest mój chłopak. Z tym, że na początku to on miał dużo większą wiedzę ode mnie i on zawsze poruszał ten temat. On jednak umie zachować umiar.
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 6 / 0
a to kobiety gadają o innych rzeczach?
ja myślałem ze gadają tylko na temat glebokiego gardła co i jak pochytać...
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: JoO »
masturbator:a to kobiety gadają o innych rzeczach?
ja myślałem ze gadają tylko na temat glebokiego gardła co i jak pochytać...

Stary,pojechałes po bandzie :-D
Uwaga! Użytkownik JoO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: karton »
Koledzy:
-mam kolege, który raz jadł grzyby - już 3 lata z domu nie wychodzi
-człowieku mam skuna chemią doprawianego
-mam zioło z jamajki, jedna kula i nas 4 nie ma
-nie napierdalaj fety jak jarałeś, bo Cię wykręci
Rodzice:
-lepiej się wódki napij
-skończysz na rozpuszczalniku jak xxx
-pierwsza działka zawsze jest za darmo tak żeby Cie uzależnić ( szkoda, że mi się to nie zdarza :) )

Ostatnio się poddałem i nie gadam już ze starszymi o ćpaniu, człowiek próbuje wytłumaczyć, oświecić ciemnogród, ale to wszystko na nic. Koledzy niektórzy palą, z jednym wciągam kreski, ale psychodelika żadnego nie tkną, bo to ryje mózg przecież. O aptece jak kiedyś wspomniałem to mnie kurwa napiętnowali. Czasami się zastanawiam czy jestem pojebany bo ćpam, czy to inni są jebnięci, bo tego nie robią. Gdybym miał z kim to mógłbym non-stop dyskutować o dragach, ale w towarzystwie to niebezpieczny temat, bo ludzie szybko Cię szufladkują jako narkomana.
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2010 przez karton, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1474 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
-mam zioło z jamajki, jedna kula i nas 4 nie ma
Coś mi przypomniałeś...
Kiedyś w szkole jeden łepek opowiadał, że jego wujek przywiózł palenie "Dżamajka" które ma 98% THC.
Mówił że palił to i jedną lufką można skopcić 20 osób.
Był święcie przekonany i upierał sie co do prawdziwości swoich słów... W końcu jeden z słuchaczy nie wytrzymał i chłopak dostał płaskiego, odbił sie od ściany i temat o 98'io procentowym skunie został zamknięty %-D
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 28 / 0
karton pisze:
-skończysz na rozpuszczalniku jak xxx
skończysz na heroinie jak xzx %-D
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.