4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 930 / 29 / 0
andzelika pisze:
0.7, 0.8? niezle grubasy, nie pozostaja po nich wieksze slady niz po tych cienszych (0.4, 0.45, 0.5)? czy mozesz czyms umotywowac swoja wypowiedz?
moze i zostaja wieksze slady, ale latwiej organizmowi zalatac taka dziurke, niz powstale wewnatrz zyl obrazenia spowodowane wtlaczaniem drazniacych roztworow pod duzym cisnieniem, ktore to cisnienie bierze sie z malego wylotu mniejszych igiel.
  • 481 / 5 / 0
betaketon pisze:
Pierwszy raz jak waliłem mefa po kablach byłem wtedy już kilka dni na fazie po różnych stymulantach, {...}
Granica zycia i smierci :-D ,miałen to samo i kazdy miałby to samo gdyby po prostu nie wiedział jak takie wejscie a szczegolnie pierwsze wyglada. Przez strach,panike i dezorientacje spieprza sie jedna z najlepszych faz zycia. Gdybym wiedzial,ktos by mnie uprzedził ze tak to sie intensywnie przrzywa i odbiera ale nic sie nie stanie złego pewnie byłoby zupełnie inaczej. Na 100% nie opanowałbym doznan ale nie bal bym sie ze to mój ostatni moze raz na fazce ziemi :huh: Ale i tak było warto bo nie sadze aby cokolwiek dawało choc troche podobny efekt. Ja jeszcze bardziej dałem dupy za pierwszym razem bo zarzuciłem w apogeum benzo zeby jakos to ogarnac ale pamietam ta rozterke pomimo sieczki i strachu cos mowiło mi nie polykaj tego gownianego benzo ale polknołem. W sumie nastepne pare razy nie ustąpiło w niczym temu pierwszemu i mogłem z pełna swiadomoscia patrzec na ten dziwny swiat dookoła bo nie nie,nie chodzi o orgazmy stany niebianskie czy spuszczanie sie jak po piko chodzi o cos zupełnie innego :diabolic: a przyjemnosc owszem odczuwa sie ogromna ale to nie jest ta wisienka na torcie w calym tym zamieszaniu ktora jest tak wyjatkowa w swoim smaku ;] . Total zajebiste cos co doznamy co nie mozna ubrac w słowa,najlepsze moje przezycie po "czyms" cza to doswiadczyc osobiscie aby pojać %-D :gun: %-D
..a i chyba jest to jedyna sytuacja podania czegos Iv troche za duzo co ma pozytywny efekt w sumie he he

jesteś pewny, że tak rozległy cytat był konieczny, żeby Twój post był zrozumiały? - p.Ł.K.
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / 4 / 0
Cześć! :) Lepsza zwykła woda mineralna czy sól fizjologiczna do iv? Czy autentycznie trzeba potem jeszcze czymś "przepychać" ? Jeszcze nie próbowałam mefa w ten sposób (w ogóle jestem średnio doświadczona jeśli chodzi o takie zabawy- parę razy w życiu tylko walnęłam iv to i tamto), więc moje pytania mogą się wam wydać głupie :) Czy 150/2ml po troszkę długim odstawieniu mefa (2,5 tygodnia) nie sponiewiera za bardzo? Jestem delikatną osóbką, więc trochę się stracham, a opowieści słyszałam że ten specyfik tą drogą podania może łatwo odpiąć narty :-D A, i jak z szybkością iniekcji? Słyszałam, że z mefem trzeba naprawdę powolutku. Dziękuję za odpowiedzi! :*)

Scalono / 909

A, i jaki filtr dajecie do pudru? :) :blush:
  • 481 / 5 / 0
sol zawsze jest lepsza jezeli nie ma wyraznych przeciwskazan do jej stosowania,przepychac i owszem i OBOWIAZKOWO bo mef niestety ale dziala drazniaco a przy wyzszych stezeniach pali wrecz zyły dlatego dawki typu 100mg/1,5cm rozpuszczalnika scina kable masakrycznie i zrosty sa potezne jak i mozna zapalenia sie nabawic wstretnego fuj ropnego jak sie zlekcewazy brudne lapy i brudnu sprzet do tego ble.. :kotz: - przepchnac absolutnie. Wolno i duzo jezeli zdazysz przed 'wejsciem smoka' :gun: Nie wiem jaki mef posiadasz ale mysle ze jezeli dobry to 50mg cie wystrzeli na orbite 150 to po przerwie zdecydowanie za duzo. w sumie to hardcore'owa dawka bez sensu. Ja pierwszy raz dałem tycke,z 30mg moze i nie wytrzymałem naapiecia nie wiedzac za bardzo czego sie spodziewac i zjebałem sobie faze strachem i benzo ratunkowym :wall: Nie odepna sie nigdy narty jezeli nie spanikujesz. Mozesz wbic w swiadomosc pewnosc ze nic złego Ci sie nie stanie chocby PeaK byl miazdzaco potezny perwersyjnie z niego korzystaj bo mef krzywdy Ci nie zrobi jezeli sam wytrzymasz w opanowaniu i za to recze Ci własna głowa i wtedy mozna łatwiej bez stresu wyciskac ile sie da z tych rozkoszy czy cholera wie co to ale ciesz sie tym stanem.. nie wiem do tej pory jak to nawac ale zauwazyłem ze ma to pewne powiazania z tymi objawami we snie nie/nie snie w sensie ze czujesz oderwanie ale swiadome i kurwa ta moc ktorej w tamtych przygodach nie ma potem albo kojarzysz cos z tamtym albo nie. TAm jest subtelnie,delikatnie przyjemnie płynie.. a tutaj brutalnie,bezlitosnie i niesamowicie przezajebiscie i nie,ze to jest przyjemne w takim potocznym znaczeniu glaskania ,misia puchu czy tam lizania he znaczy jest ale to jest pare pólek nad przyjemniej wyzej i cos dodane do przyjemnosci która w sumie przykrywa. Zupełnie jakis nowy rodzaj gatunkowy tego co sie czuje ale no nie ma zadnego porównania do niczego to jak sie nie sprubuje to sie nie pokapuje o co chodzi. Zreszta tez pieprze bo w sumie zadnego punktu odniesienia nie posiadam bo mef brałem iv pierwszy raz a pare lat wstecz raz amf.mi laska podała(przypadkowo okazało sie ze na bibie jest młoda pielegniarka no to zaraz pomysl byl madry :nuts: ) a po mefie probowałem pare innych alfa /beta/ketonow ktore w porownaniu z mefem nie działaja wogole, Zaden nie działa iv w sumie. Ale i tak wydaje mi sie ze nie jest do niczego znanego w działaniu przyblizony nwet trochre . A/mf. w porownaniu wypadl jak nudny wiesniak choc wtedy byłem zachwycony wejsciem płetwy grzbietowej na plecy %-D ale to wogole nie ma co porownac. Ale fajnie by bylo jak by ktos to porownal z her,koksem,speedballem i meth.amph ktora ma podobno najlepsze wejscie na swiecie ale moze to tylko czeska bajka :diabolic:
Tak sie chyba zabawiaja na wyzszych planetach albo to jakies rozrywki bogow bo ludzkie doznanie to to na pewno nie jest he he tiaaaa jest nieludzkie oj jest kurna. No to nara.. sie sam nakreciłem jak pedał jakis %-D %-D :gun: :diabolic:
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / 4 / 0
Dzięki wielkie :) Tak poetycko to opisałeś, że już wszelkie moje wątpliwości sobie poszły :P A mef posiadam całkiem, całkiem. Dzięki jeszcze raz.
  • 2814 / 14 / 0
MrowkiAtakujaLas pisze:
Lepsza zwykła woda mineralna czy sól fizjologiczna do iv?
Woda mineralna nie jest przeznaczona do wstrzykiwań i nie musi spełniać odpowiednich wymagań sterylności.
Sól fizjologiczna jest odpowiednia,ponieważ spełnia odpowiednie wymagania sterylności.Stosowana jest m.in.w stanach odwodnienia będących wynikiem oparzenia, urazów, obfitych biegunek, wymiotów w dawce 1-4 litrów na dzień iv.[1]
Najbardziej odpowiednią substancją jest aqua pro injection/woda do wstrzykiwań/,która mimo że jest Rp.[2]bardzo często sprzedawana jest bez recepty[3]i jest stworzona do tego,aby sobie ją podawać dożylnie wraz z lekami.

Przypisy
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 35 / 0
MrowkiAtakujaLas pisze:
A, i jaki filtr dajecie do pudru? :) :blush:
Taki jaki jest pod ręką, czyli najczęściej filtr od szluga. Jak nie ma to nie daje w ogóle. Kilka razy zdarzyło mi się zaciągnąć przez filtr smakowo-zapachowy.
  • 481 / 5 / 0
zrobisz sobie kuku w koncu he he,na własne zyczenie %-D
  • 2814 / 14 / 0
W kwestii podawania mefedronu dożylnie przypomniałem sobie po śnie z misiem i wykładzie dla zajączka,że:
  • warto dodać niewielką ilość kw.cytrynowego w celu osiągnięcia pH 3,5-4,5[1],który jest najodpowiedniejszy,albo w razie braku odpowiedniego sprzętu pomiarowego delikatnego zakwaszenia
  • gdzieś na forum był post porównujący w nim różne izomery amfetaminy iv.Była tam informacja jakoby anion siarczanowy dawał wejście,zamiast samej amfetaminy.Niestety posta odnaleźć nie mogę.Ktoś wie o który chodzi i poda link?
Dodatkowo w sprawie filtrowania warto przejrzeć badania
McLean S, Bruno R, Brandon S, de Graaff B. Effect of filtration on morphine and particle content of injections prepared from slow-release oral morphine tablets. Harm Reduct J. 2009 Dec 22;6:37. PubMed PMID: 20025779; PubMed Central PMCID: PMC2803777

Przypisy
  1. Post napisany przez oxan'a 4 lut 2009 o 02:37 w temacie (AL)Chemia Umysłu -> Leki nieopioidowe -> Benzodiazepiny i barbiturany -> Benzodiazepiny - podanie dożylne na łamach forum talk.hyperreal.info
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 5 / 0
W kwestii podawania mefedronu dożylnie przypomniałem sobie po śnie z misiem i wykładzie dla zajączka,że:
warto dodać niewielką ilość kw.cytrynowego w celu osiągnięcia pH 3,5-4,5[1],który jest najodpowiedniejszy,albo w razie braku odpowiedniego sprzętu pomiarowego delikatnego zakwaszenia
W jakim niby celu?
gdzieś na forum był post porównujący w nim różne izomery amfetaminy iv.Była tam informacja jakoby anion siarczanowy dawał wejście,zamiast samej amfetaminy.Niestety posta odnaleźć nie mogę.Ktoś wie o który chodzi i poda link?
To niby taki sam mechanizm kujawiaka w mefedronie?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.