Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Wasza ulubiona fenetylamina...
Meskalina
97
19%
2-CP
121
24%
DOC
41
8%
DOI
20
4%
DOM
12
2%
2C-B
51
10%
2C-C
15
3%
2C-E
131
26%
2C-I
17
3%
2C-T-2
4
1%

Liczba głosów: 509

ODPOWIEDZ
  • 213 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: housemeister »
heh, czy ja wiem czy ten DOC tak spiduje? może w sensie krążenia, pulsu, ciśnienia. Osobiście nie zauważyłem jakiejś wzmożonej aktywności psychoruchowej jak w przypadku brDF lub amfetamin. Taki typowy fenetylaminowy leń, jak w przypadku 2c-e oraz 2c-t-7. ;-)
Uwaga! Użytkownik housemeister jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
housemeister pisze:
Taki typowy fenetylaminowy leń, jak w przypadku 2c-e oraz 2c-t-7. ;-)
len po 2ce? czasami jest tak, ze nie wiesz co z soba zrobic bo i tak bedzie zle/nie wygodnie, ale czasami jest tak ze jak sie w cos wkrecisz to nic innego nie istnieje. i gdzie tu miejsce na lenia? ;-) ale fakt faktem ile osob tyle...
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Oj ja tam po 2C-E mam strasznego lenia najchetniej to bym z lozka nie wychodzil a jak juz jestem gdzies w plenerze to nie ma mowy o przemiesczeniu sie:D
kapo
  • 2497 / 49 / 0
Len zajebisty, tylko niewygodnie jest :D
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 1 / 0
zaloze sie o wszystko i powiem z doswiadczenia ,ze wyniki tej ankiety sa odwzorowaniem dostepnosci substancjia nie jakosci doswiadczenia hehehe
mr obvious pozdrawia :)
Higher and higher, through the cosmos we had tripped
Seeing stars turned inside out, we thought our minds had flipped
Colors swirling, sounds are drifting, thinking we were dead
The wizard turned and spoke to us and, this is what he said ....
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
to zadna nowosc ;-) chociaz z drugiej strony mysle ze jesli ktos stestowal ze 2-3 dox i podobnie z 2cx to juz jakis sens by oddanie glosu mialo. jeszcze czekam na DOM i 2cp i w koncu oddam glos bo tylko to wydaje mi sie jeszcze sensowne z tego co nie probowalem. zreszta hajp mi nie ucieknie a jedzenia psycho nie zamierzam konczyc %-D
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 857 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Raoull »
Ja po 2c-t-7 mialem mega zakurwistego speeda. Nigdy nie lubowalem sie w stymulantach ale porownam to do zakurwiscie mocnego tajgera czy innego pobudzacza. Ale takiego mega ZAKURWISTEGO
opak pisze:
Oj ja tam po 2C-E mam strasznego lenia najchetniej to bym z lozka nie wychodzil a jak juz jestem gdzies w plenerze to nie ma mowy o przemiesczeniu sie:D
Ja tez tak mam generalnie. Musisz kiedys sprobowac sie przelamac. Mi sie udalo :D jest MOCC w podrozowaniu wewnatrz klepy
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / / 0
M-V zrobił raz 50km piechotą podróżując na ~20mg 2c-e z GBL. Nie odczuwał zmęczenia, aż do następnego dnia, mimo, że podróżował łąkami, górami i między polami pszenicy :). What a trip.
  • 14 / / 0
Z wyminienonych najbardziej lubię 2C-E - za straszny wpływ na sposób jak i zdolność myślenia, dobre OEVy i CEVy... w sumie też za to, że w porównaniu do 2C-C faktycznie czuć działanie.
Uwaga! Użytkownik Green Dreamer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LoVeCrAcK »
Zdecydowanie 2C-E najlepsza, moja ulubiona :D
Uwaga! Użytkownik LoVeCrAcK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.