Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
Zniszczony, a Ty żyjesz jeszcze w ogole?
koleś napisał 4 posty w tym 1 taki że urzekł starych ćpunów że napisali mu 4 strony czegoś czego jak on sam sobie nie uświadomi to i tak lipa z jego życia a teraz nawet nie pisze ;o
masakra juz po kolesiu...
Ostatnio zmieniony 11 grudnia 2009 przez ogar, łącznie zmieniany 1 raz.
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 1530 / 9 / 0
Ja myśle, że to ktoś z forum sie zarejestrował specjalnei na ten temat...
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Gargamel pisze:
Kurwa, a ja myslalem po temacie, ze gosciu skonczyl Akademie Medyczna i opisze jak kradl opiaty i inne ze szpitala i ze to one go zniszczyly (ze wszystkich stron).
Ja z kolei myślałam, że za ćpanie leków na różową wydalili go z uczelni :D
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
John Stuart Mill pisze:
Ja myśle, że to ktoś z forum sie zarejestrował specjalnei na ten temat...
ale myślę, że dobrze by bylo skomentować komentarze do swojego opowiadania.

a sory, nie zauwazyłem, cos tam jeszcze napisal;p
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 352 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
moze sie powiesił?
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
leiche pisze:
Gargamel pisze:
Kurwa, a ja myslalem po temacie, ze gosciu skonczyl Akademie Medyczna i opisze jak kradl opiaty i inne ze szpitala i ze to one go zniszczyly (ze wszystkich stron).
Ja z kolei myślałam, że za ćpanie leków na różową wydalili go z uczelni :D
A ja myślałam, że on cierpi na schizofrenię i jest w wariatkowie.
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 169 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Exagon »
Chaotka pisze:

A ja myślałam...
Dojebalas..
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Schizofrenikiem? :-D
Prosze Cię, chłopaczkowi ledwo żółtko od dupy odpadło, o ile odpadło. A ty już mu na starcie, taką chorobę podpinasz? Biedaczysko, nawciągało się amfetaminy! To straszne jest ogólnie. Mam doła, od kiedy przeczytałem tego posta. Smutno mi, że rzesze młodych ludzi uzależniają się i wpadają w depresję w tak młodym wieku, serio. Co gorsza- nie mają już szans na normalne życie!! Są przekreśleni!! W wieku 18 lat! Do tego układy z mafią, kłopoty z kobietą. Normalnie nie wiem, jakim cudem, on był w stanie napisać tego posta. Toż bym się załamał, na samą myśl. Jednym słowem: przejebane.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
Schizofrenikiem? :-D
Prosze Cię, chłopaczkowi ledwo żółtko od dupy odpadło, o ile odpadło. A ty już mu na starcie, taką chorobę podpinasz? Biedaczysko, nawciągało się amfetaminy! To straszne jest ogólnie. Mam doła, od kiedy przeczytałem tego posta. Smutno mi, że rzesze młodych ludzi uzależniają się i wpadają w depresję w tak młodym wieku, serio. Co gorsza- nie mają już szans na normalne życie!! Są przekreśleni!! W wieku 18 lat! Do tego układy z mafią, kłopoty z kobietą. Normalnie nie wiem, jakim cudem, on był w stanie napisać tego posta. Toż bym się załamał, na samą myśl. Jednym słowem: przejebane.

Masz rację.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
[quote="czajnikof"]
Schizofrenikiem? ]

No jak przeczytałam o "zniszczeniu ze wszystkich stron" bez czytania wypowiedzi to myślałam, że chodzi o jakiś pobyt w wariatkowie.
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.