koleś napisał 4 posty w tym 1 taki że urzekł starych ćpunów że napisali mu 4 strony czegoś czego jak on sam sobie nie uświadomi to i tak lipa z jego życia a teraz nawet nie pisze ;o
masakra juz po kolesiu...
Gargamel pisze: Kurwa, a ja myslalem po temacie, ze gosciu skonczyl Akademie Medyczna i opisze jak kradl opiaty i inne ze szpitala i ze to one go zniszczyly (ze wszystkich stron).
John Stuart Mill pisze: Ja myśle, że to ktoś z forum sie zarejestrował specjalnei na ten temat...
a sory, nie zauwazyłem, cos tam jeszcze napisal;p
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
leiche pisze:Ja z kolei myślałam, że za ćpanie leków na różową wydalili go z uczelni :DGargamel pisze: Kurwa, a ja myslalem po temacie, ze gosciu skonczyl Akademie Medyczna i opisze jak kradl opiaty i inne ze szpitala i ze to one go zniszczyly (ze wszystkich stron).
Prosze Cię, chłopaczkowi ledwo żółtko od dupy odpadło, o ile odpadło. A ty już mu na starcie, taką chorobę podpinasz? Biedaczysko, nawciągało się amfetaminy! To straszne jest ogólnie. Mam doła, od kiedy przeczytałem tego posta. Smutno mi, że rzesze młodych ludzi uzależniają się i wpadają w depresję w tak młodym wieku, serio. Co gorsza- nie mają już szans na normalne życie!! Są przekreśleni!! W wieku 18 lat! Do tego układy z mafią, kłopoty z kobietą. Normalnie nie wiem, jakim cudem, on był w stanie napisać tego posta. Toż bym się załamał, na samą myśl. Jednym słowem: przejebane.
Schizofrenikiem? :-D
Prosze Cię, chłopaczkowi ledwo żółtko od dupy odpadło, o ile odpadło. A ty już mu na starcie, taką chorobę podpinasz? Biedaczysko, nawciągało się amfetaminy! To straszne jest ogólnie. Mam doła, od kiedy przeczytałem tego posta. Smutno mi, że rzesze młodych ludzi uzależniają się i wpadają w depresję w tak młodym wieku, serio. Co gorsza- nie mają już szans na normalne życie!! Są przekreśleni!! W wieku 18 lat! Do tego układy z mafią, kłopoty z kobietą. Normalnie nie wiem, jakim cudem, on był w stanie napisać tego posta. Toż bym się załamał, na samą myśl. Jednym słowem: przejebane.
Masz rację.
Schizofrenikiem? ]
No jak przeczytałam o "zniszczeniu ze wszystkich stron" bez czytania wypowiedzi to myślałam, że chodzi o jakiś pobyt w wariatkowie.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.