koleś napisał 4 posty w tym 1 taki że urzekł starych ćpunów że napisali mu 4 strony czegoś czego jak on sam sobie nie uświadomi to i tak lipa z jego życia a teraz nawet nie pisze ;o
masakra juz po kolesiu...
Gargamel pisze: Kurwa, a ja myslalem po temacie, ze gosciu skonczyl Akademie Medyczna i opisze jak kradl opiaty i inne ze szpitala i ze to one go zniszczyly (ze wszystkich stron).
John Stuart Mill pisze: Ja myśle, że to ktoś z forum sie zarejestrował specjalnei na ten temat...
a sory, nie zauwazyłem, cos tam jeszcze napisal;p
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
leiche pisze:Ja z kolei myślałam, że za ćpanie leków na różową wydalili go z uczelni :DGargamel pisze: Kurwa, a ja myslalem po temacie, ze gosciu skonczyl Akademie Medyczna i opisze jak kradl opiaty i inne ze szpitala i ze to one go zniszczyly (ze wszystkich stron).
Prosze Cię, chłopaczkowi ledwo żółtko od dupy odpadło, o ile odpadło. A ty już mu na starcie, taką chorobę podpinasz? Biedaczysko, nawciągało się amfetaminy! To straszne jest ogólnie. Mam doła, od kiedy przeczytałem tego posta. Smutno mi, że rzesze młodych ludzi uzależniają się i wpadają w depresję w tak młodym wieku, serio. Co gorsza- nie mają już szans na normalne życie!! Są przekreśleni!! W wieku 18 lat! Do tego układy z mafią, kłopoty z kobietą. Normalnie nie wiem, jakim cudem, on był w stanie napisać tego posta. Toż bym się załamał, na samą myśl. Jednym słowem: przejebane.
Schizofrenikiem? :-D
Prosze Cię, chłopaczkowi ledwo żółtko od dupy odpadło, o ile odpadło. A ty już mu na starcie, taką chorobę podpinasz? Biedaczysko, nawciągało się amfetaminy! To straszne jest ogólnie. Mam doła, od kiedy przeczytałem tego posta. Smutno mi, że rzesze młodych ludzi uzależniają się i wpadają w depresję w tak młodym wieku, serio. Co gorsza- nie mają już szans na normalne życie!! Są przekreśleni!! W wieku 18 lat! Do tego układy z mafią, kłopoty z kobietą. Normalnie nie wiem, jakim cudem, on był w stanie napisać tego posta. Toż bym się załamał, na samą myśl. Jednym słowem: przejebane.
Masz rację.
Schizofrenikiem? ]
No jak przeczytałam o "zniszczeniu ze wszystkich stron" bez czytania wypowiedzi to myślałam, że chodzi o jakiś pobyt w wariatkowie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.