Otóż wziąłem pakę aco (przerwa kilkumiesięczna od dxm), a na następny dzień rano skromne 450mg kody porobiło mnie jak za pierwszym razem, a nawet lepiej- totalna euforia i noddy przy których popaliłem całe prześcieradło fajkami. Dobrze, że się chata nie spaliła :)
Tego się nie spodziewałem, bo nie znałem tego potencjału deksa. Niemniej nie używam go już do obniżenia tolerki, bo zamiast paczki aco zawsze wolałem sobie kupić tę jedną więcej antka, choć wiem że oszczędniej jest brać te kilka tabletek dziennie, by stale spowalniać rosnącą tolerancję. Tylko zauważcie, że tolerka na dxm też będzie wzrastać i stanie się to po jakimś czasie niekorzystne! :finger:
Proponuję porozmawiać o innych substancjach, bo chyba tego są wszyscy ciekaw. I nie mówię o abstrakcyjnej- jak na warunki polskie- ibogainie :)
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
O tym, że jednorazowa dawka 450 dość dobrze niweluje tolerke na kode (ale chyba jednorazowo - tzn. po wszytskim tolerka wraca do starego stanu i chuj w bombki dmuchał) ale nienawidzę dexa;/ więc nie próbuje...
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
elitesse pisze:Chyba raczej powinno tolerancję zwiększyć? czy się mylę?
Potwierdzi ktoś to co napisał kolega Wolny Od Nałogów ?
superkuba pisze:Dxm jest zajebisty jesli chodzi o tolerke, podbija kode tez calkiem milo. Natomiast ja zauwazylem ze na swoj sposob alkohol jakby obniza tolerancje, u mnie to wyglada mniejwiecej tak : pierwszego dnia wjebie 600 mg, na drugi dzien nie przykodze tylko popije, ale nie tak ze leze zarzygany i belkocze, trzeciego dnia po 450 mg bede miec tak samo jak po 600, przy czym taka jednodniowa przerwa bez alko nie daje tak dobrych efektow :-D
Na kodeine też powinien obniżać, poza tym najlepsza dla kodeiny jest przerwa.
Podsumowujac 5 aco, po godzinie np. 300mg kody, za jakies 2-2,5h kolejne 5 aco, kwadrans i 150mg kody. Wyprobujcie... Znalazlem wreszcie sposob, zeby byl sens przeczekac 10 dni i zarzucic raz, a porzadnie a nie co 2-3 dni na byle jaka mase.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.